22:59

Dags för sängen. PUSSSSSSS

Bowlingdrottning!

Hähä, eller inte. Jag och Jennie suger verkligen. Eller så har vi bara otur ;) Det kommer nog superheta bilder från bowlingen sen eller möjligtvis en snygg video också. Får klippa och klistra lite med det kanske :')
Och jag är anmäld till moppekurs! På påsklovet. Tisdag-Fredag 09.30 :| ASKUL! Men vafan, det äre värt. Moppeflicka i sommar ju, kommer bli guld!

Justja, pappa kom hem från Thailili idag och jag börjar fundera på om han verkligen är helsvensk. Han är N-E-G-E-R!

Och det känns som jag har typ en finne i gommen, HAHAHAHA. Inte för att jag har det, men det gör ont somfan och det känns svullet :( Måste ha gjort nåt knasigt. Ne, nu måste jag nog börja på engelskan också och lägga in bilderna från bowlingen.

Svar på tal

HAHAHA ne jag drev

Men ja frida. Vi körde nya steg och dom är så jädrans svåra + streeten. Du kommer dö! :D
Jag orkade inte gå in på din och svara eller nåt så jag skrev ett litet inlägg också för man måste hålla sig uppdaterad ;)

Jag fick mina sista hm grejer idag! Men jag måste skicka tillbaka jeansjackan eftersom jag har en redan. Det känns men vafan :( Haha, R.I.P jeansjacka<3

Nu ska jag nog snart sova för jag kan inte vara uppe såhär länge ;o fy på matilda! Ligger och gäspar som en jude just nu. Bara jag tänker på ordet "gäspar" så gäspar jag. Ska nog räkna hur många gånger jag gjort det på en minut, men jag är för trött för det just nu. Shit, nu säger jag bara GODNATT!


Ledig dag :)

Hihi, hemstudiedag idag och jag och mamma har varit och köpt grejer till mitt rum! När jag kom hem la jag mig och solade, asskönt. Nu har man lite färg :) Imorn är det ingen ragga så jag får plugga hela dagen, och på torsdag är det inget sånggrejs heller så blir plugga då med :( fyfasen va tråkigt. På fredag får jag träffa min Linnea och alla vänner!! ♥

Justja! Idag va jag ju på massage i 40 min och direkt efter det så skulle jag på behandling för ryggen, och tydligen är vänstra sidan helt paj :o Ne, men den är typ inflammerad ända ner i rumpan! haha. Och massagen va så avslappnande och smärtsam och en bahandling på det, jag va inte så pigg och alert efter det men det gick över :) Och imorgon kommer pappa hem med mina converse!! Puss på honom.


Jag och min bloggishkompis Matilda på slöjden i skolan ;)


HAHA

Alldeles nyss tog jag ur mina tidningar ur min korg, och då flyger det ut 2 kondomer. Ojsan!
Jag skrattade inte en stund för mig själv, nejnej :)

Allt fixar sig till slut

Ja, trots att jag har gråtit som en gris en hel kväll och en morgon så mår jag verkligen asbra! Och jag har mina anledningar :) Tur att det alltid finns nya möjligheter. Puss på alla underbara människor som stöttar mig och hjälper mig. Love u ♥

Even though that I just meet you,
And we've only said hello.
I can tell that you are special,
Don't ask me how I know.
It may sounds strange but,
To me it seems
You where always here
Living in my dreams


I can feel your love is in the air
Raise of sunshine everywhere.
Touching me forever and for always.
Angel eyes will look on me,
Telling me we were meant to be
Bringing back what I thought was gone,
Everything changes, from now on.

Do you believe in magic,
Do you believe?
Falling at first sight
Life comes crashing in
I begin to realize
There's nowhere
For me to run to now




Skola, solning och plugg.

Hade en vanlig skoldag idag, förutom biologin. HAHA! De va nog den roligaste på länge. Hade snyggerik som vikarie. 
Erik: Idag hade Ebba sagt att vi skulle prata etologi, vad är det för nåt?
Alla: Ingen aning, va äre för nåt?
Erik: Nä inte vet jag, men vi ska iaf prata om det... Sexualkunskap är ju annars väldigt roligt.
Jag: Ja, men då kör vi på sexualkunskap!
Erik: Aaah visst ;) .. Teoretiskt eller praktiskt?
Jag: *fattar ingenting* Va? ..
Matilda till mig: Men hallå, praktiskt? ..
Jag: Jahaaa, HAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!
Matilda till Erik: Ööh praktiskt, hehe.
Jag: Det har vi ju redan gjort ;)
Erik: Aaah, för längesen ;)
*Asgarv*

Senare in på lektionen.. Jag skulle hälsa från Danne.
Jag: Vet du vem Daniel Hallin är? Skulle iaf hälsa från honom.
Erik: Ahaaaaa, ne det vet jag inte vem det är, men hälsa tillbaka :) Hur känner du honom då?
Jag: Ja, men han va ju 9a förra året.
Erik: Jaha, har du haft sexualkunskap med honom?
Alla asgarvar.

När vi hade slutat gick jag och lille Daniel och solade :D
Nu ska jag plugga! Puss

Hej inlägg

De va ett tag sen, haha :) Det har hänt endel, på en helg.. Eller ah, jag är nybliven singel, askul -.- Sen begravning på det. Men som sagt, jag som är så livsglad (enligt Julia) mår toppen iaf ;) Haha. I fredags åkte jag och mamma och betalade en grej, HIHIHIHII jag är så jääääkla glad. Men ni får fan ta och vänta nåra veckor innan ni får reda på vad det är :) Sen åkte vi in till marieberg och handlade upp 1500 kr. Kläder. Bara till mig, hihi. Sen raka vägen hem till min kära kusin amanda som fyllde år :) Och sen traskade jag bort till Niklas där jag hittade han och Fredrik :) Lite senare kom Sebbe och sen kom Eggi, Anna, Lisa och Anneli. Allting slutade med att jag, sebbe och fredrik somnade i Niklas säng och Niklas själv satt vid datorn. Sen åkte jag hem. Ah, begravningen i lördags finns inget att säga om, sjukt ledsen va jag iaf. Usch :( Sen skjutsade mamma mig till Niklas och så va det typ 10 pers där redan :) Vi hade askul! Men det blev bara jag, fredrik, sebbe, albin och niklas kvar. Och jag fick sova på en bäddsoffa med sebbe och fredrik, hahah gosiga pojkar det där. Det gick väl halvbra. Vaknade på morgonen eller nåt av att sebbe låg klistrad mot mig och vi låg dessutom rakt över bäddsoffan. Men fredrik låg och tjocka lööööst. Åkte hem vid 2-3 tiden kanske. Och jag har sjukt ont i ryggen :( Nu ska jag dammsuga ladan.. Och torka golvet, fan va roligt! ;)

 

Här har du ett inlägg, Linnea min sköna :)                                                                                                Matilda saknar dig! 

bjussar på en bild från i höstas på liseberg!


dans<3

Kom hem från dansen för en stund sen. Blir alltid så jääääkla glad av raggan :) Testade street idag också, men ragga är nog mer min grej ;) Nu ska jag plugga lite spanska och SO, askul :)

Löshåret är ute nu förresten! Sätter i det till skolavslutningen :') ORDENTLIGT!

 


puss, inge smink


rrrrrrrubrik.

Idag har det varit en såndär äcklig dag, biologiprovet som jag trodde vi hade på torsdag dök upp idag och jag höll på att gråta ihjäl mig fan :( Jag hade tänkt att satsa på vg-mvg men vafan, nu blire ju bara g och inga pengar!? jävla skit. Jag taggar mvg på spanskan på fredag ist! Kanske dags att börja plugga då. Så.. Jag ska göra det nu, fan va röööööligt. Pusshej, jag tappade nyss mitt örhänge, fan

haha kolla vilken söt bild på ägg! :D


kan inte allt bara bli bra?


need you more than everything.
and you know it

I've got it from my mama




plöggaaaa

Idag ska jag plugga hela dagen tror jag. Askul med två biologiprov och fysik prov, de är fan de värsta jag vet. Och jag är sur somfan idag, jag har typ veckan-efter-PMS. Jag halvligger framför brasan just nu i sminket från igår. Jag, mamma och pappa åkte in till min morbror och dom hade typ syskonträff och sådär, så jag umgicks med mina kusiner, spelade xbox hela kvällen hihi. Det kommer kanske lite snygga bilder därifrån. Väldigt söta på mamma faktiskt :) Haha.

Jag och Amanda la oss typ 4? Och så väckte pappa mig imorse vid kvart i 11, skiiiiitsur vart jag. Adde har match nångång idag också, men den blire inte att kolla på. Måste plugga, sova och tjura för mig själv, hähä.

Nu ska jag äta frukost!


när jag är som sötast.


Slingor på pullan :)

Sitter hos Pullan och har precis lagt i blonda slingor på na ;) hon kommer bli fetaste pangbruttan! Hihi puss


hehehehe glad matilda idag

INTE. Fick gå till sången idag. Från skolan, följer julia uppför nästan hela tornbacken, traskar vidare till stocksäterskolan. Blev inte duschad då men fick två hav i skorna. Sen sång i 20 min, värt? Nej. Gå till stationen och bli duschad av 2 bilar + ännu mer hav i skorna. Fan va sur jag va. Sen fick mamma mig att tänka på att jag har matteprov imorgon så jag belv ännu surare. Men sen när jag skulle gå från bullshållsplatsen hem så ser jag våran älskade stora vita bil komma på vägen, då va pappa påväg till Vretstorp men han skjutsade hem mig, puss.
Och bara för att jag hade fått gå igenom så mycke? haha, så ska pappa beställa kebabrulle. Det förtjänade jag ;) Och sen har mamma köpt en mascara till mig, VIBRRRRERANDE ;) har aldrig testat men nu jäklar!

Ne nu ska jag nog ta tag i matten, biologin och spanskan. KUL! Pussss

Trääääääning

Kom hem från träningen för ett tag sen :) asnajs träningsvärk jag kommer ha imorgon. Nu sitter jag med gitarren och det går ju frammåt med plocket. Haha fan va glad jag är att ha lärt mig det! Snart ska jag äta våfflor, och jag har varit så jäkla sugen på det hela dagen.

Ah vad händer i helgen då? Eeeeh, de vet man aldrig med mig HAHA. Men på fredag äre bästämt att sova hos Pullan! :) På lördag sover jag hos andré om det inte blir knasigt med matcherna, annars är jag kanske med carro? Eller ligger hemma i soffan som förra lördan, haha :D Det får vi la se. Och jag ska plugga satan på söndag kanske? Nu ska jag keeeeka.


Byta lakan i sömnen, hihihi

Ja kolla klockan. Jag vaknade av att jag stog och bytte underlakan?
Va ju nästan tvungen att kolla så jag inte hade pissat på mig i sömnen men ne, de va ingenting. HAHHAHA asså..
Jag smsar i sömnen men vafan, byta lakan?

Nu ska matilda rycka in!

Jag ska städa, puss :D


solning i skolan i fredags ;)

Hihi

Idag ska jag ut och fylla på färgen på bröstet, magen och ansiktet, hihi :D
Satt ute igår med pappa, fast inne i uterummet så bara solen ligger på. Asskönt! Och färg fick jag.
Nu sitter jag i soffan med mamsen, jag övernattade i våran älskade blå soffa inatt.
Och igår, fan va sur jag blev! Anna Bergendahl, med världens tråkigaste låt. Jag hatade den verkligen!
Jag kunde inte bestämma mig, jag ville att nästan alla pojkar skulle vinna. Andreas Johnson, Darin, Salem och Eric. Tyckte alla va svinbra! :o Bögback kan ju bara gå och ta sig, asdålig låt också. SKANDALKVÄLL HADE JAG IGÅR ASSÅ!



Grattis till min underbara vän Antonfjanton som blir 16 år idag!

När du är söt!



När du är.. okej! :)

Haha grattis pojke<3


Salem Al Fakir ♥

rubriken säger ALLT

Upp till bevis!

Jag är ingen liten fjortisbloggare! Men enligt Viktor Håkansson är jag det. Jag skriver inte om nåt vettigt säger han. Nu jävlar ska du få höra på någe vettigt! Eller du som är så bra på att uppfinna saker kan ju komma på en uppfinning som gör att männen ska föda barn? Vi har mens, i 50 år. Det finns en tid då den försvinner, det är när vi blir gravida. Och hur jävla kul är det att bli egentligen? Man spyr, man blir tjock och sen trycker man ut en unge ur framstjärten? Sen kommer den tillbaka igen. Visserligen får man ju en unge på köpet men KUL att va tjej, NE!

Jag är söt utan smink.





Jag är helt ensam och övergiven nu :) Och dessutom bjussar jag på osminkade närbilder. Kul liv.

Ensam hemma

Ikv ska jag ligga själv hemma i soffan och mysa :) jag är svintrött idag och orkar verkligen INGENTING. Har mensvärk, huvudvärk, och ont i ryggen. Bajs. Hejdå

Emmis

Är här, hon får mig på aaaasbra humör. Puss på kossa!

Okej dag

Sovmorgon till 9, så jäkla skönt egentligen fast det bara handlar om en timme.
Men med våra jävla pisslärare och pisslektioner så är de mycke.
Hade chill musiklektion, ganska rolig SO faktiskt, haha. Och jäääävligt chill idrott ;)
Bowlade sönder idag! Haha, det gick sviiiinbra för mig i början, jag började och de första jag gjorde va att slå en strike? Asså, jag va kung.. Till mitten av serien, då hände nånting så jag fick 6 bommar på rad, he-he. Jag hade flyt ett tag iaf.

IMORN KOMMER EMMA!

 

And lately I've been trying, not to fall apart.


Mys efter träning :)

Kom precis hem från träningen typ, eller ne, eller nästan. Ska gå och käka kvällsmat med morsen och farsen :) Känner mig så jäääävla fräsch nu efter en dusch. Träffade Saran idag också, va ett tag sen ;o NU ÄRE MAT! gött jöööö

Jag är glaaaaaaaaaaaad

Asså, jag har vart så jävla rädd nu dom två senaste dagarna. Trodde jag skulle bli lämnad.
Men allt visade ju sig att det va jag som hade varit dum och tagit allt så jääääkla hårt
som vanligt :( Men nu har allt löst sig igen :') Och jag är världens lyckligaste tjej men
världens bästa pojkvän! Och jag har också världens bästa kömpis! Min Emma Holmsten som alltid hjälper mig.
Speciellt i dom här situationerna. Puss på er två alltså! JAG ÄLSKAR EEEEEEEEEEEEER


Såhär glad är jag!!


HEJ KOSSA


Du är en söt kossa med söta spenar! Och vi ska ha det feting på fredag. Du är bäst kossan.

Fan

Just nu är allt skit. Jag är svinrädd.

bölarN

Hahah, känslig som jag är just för tillfället så satt jag och tjöt till en film. A cup of love eller Feast of love. Den hade typ två namn? Skitsamma. Så jävla sorglig och söt film, jag grät när inte mamma grät och det är rekord! Men jag har ju också min lilla bölarperiod, fan va söt jag är. Nu ska jag sova, nattinatti

Sitter och chillar just nu i mitt fönster

Haha. Väntar också på att världens bästa syster och Ottilia ska komma hit och mysa!
Dom sover över här och ikväll kollar vi på film och käkar carbonara och chips. Jag fick välja allt för min mamma tycker så synd om mig när jag ska ha/har/har haft mens, hahahhaah min mamma ♥
Nu ska jag plugga.. Engelskaprov och svenska föredrag på onsdag, biologiprov nästa onsdag, matteprov nästa fredag, fysikprov nästnästa måndag. För mycke för mig :( hihi.



André, de går inte att beskriva hur mycke du betyder för mig.
Jag älskar dig så sjukt mycke , hoppas du vet det ♥

JAG DÖR

JAG HATAR MENS! JAG SPRANG NYSS RUNT I HELA HUSET OCH ÅT UPP VARENDA JÄVLA SOCKERGREJ OCH FETTGREJ! ASSÅ, UTROTA MENS! JAG SKA GÖRA MIG SJÄLV GRAVID SÅ JAG SLIPPER SKITEN! GRAVID FÖR LIVET.

 

 

tur att jag har mina makaroner.


Good morning fucking sunshine.

Jag är ganska sur på solen när den bländar mig på morgonen när jag är nyvaken. Men det skulle va härligt om snön smälte! Nu är det sol dis och det är mycke skönare. Ligger i sängen och borstar gaddarna.

Såhär söt är jag

Godnatt.

Nu ska jag sova :) Är svintrött efter idag. Fick gå upp kl 9, åka hem från hanna, sy fast löshåret, åka och kolla addes match, hem till adde, mina föräldrar kom och vi umgicks hela kvällen med familjen Danielsson :) Blir att åka och kolla addes match med mamma imorn också. Åh, nu håller jag på att somna.. Godnatt :)

Jag älskar dig André <3

-




he-he-hej

Jag är sämst.

Jag vet inte vad som har hänt men jag suger på att uppdatera nu ;o
Gör saker hela tiden. Kommer hem sent, pluggar och allting. Full rulle för mig asså.
Jag och mamma ska åka och kolla lite på soffa, sen bär det av till Hannis. Saknar människan somfan!
Och imorn till Danielssons :) På söndag ska jag tjäna en hundring för jag är HELT pank. Seriöst.
Nu ska jag packa färdig sen åker vi. Uppdaterar väl senare hos Hanna. Puss


Jag bjuder på den där! Ottilia sötan ♥

Dans idag :)

Sitter hos Carro och har precis ätit jäääävligt mycke. Fattar inte hur jag orkar äta, jag som vanligtvis äter som en myra.
Snart ska vi iaf iväg på dans, eller om typ 1,5 timme. Kändes som det va evigheter sen jag dansade men de va 2 veckor.

Vi sitter och kollar på Ghost Whisperer och väntar på TOP MODEL! Som varje onsdag.

Längtar dessutom till fredag då jag ska till Hanipani som jag har saknar så in i bombens! Då ska hon och Eve kanske hjälpa mig med löshåret som kom idag, men jag har inte sett det än :) Nu ska jag kolla massa bloggar.

Hej rödöga.

Jag sitter i sängen och dricker varm choklad med rött öga. Vettefan vad som har hänt men det är verkligen RÖTT!
Asfult och om jag har så imorn vill jag verkligen inte till skolan, hehe.

Va till kvarntorp med lite folk från skolan och skulle åka skidor men de gick ju inte så bra. Det va typ snöhögar i skidbacken så man trilla ju lite hursomhelst. Råkade smälla i en skida rätt på skinkan i en vurpa. Kan tänka mig att jag har ett blåmärke nu. Sen åkte jag ner till André och va där. Kom precis hem därifrån. Och på lördag är vi bjudna på käk hos dom, haha :) På fredag skulle jag nog vara med Hanna. Får se hur det blir med den saken, men det hoppas jag på, för jag saknar den ungen! Ne, nu ska jag dricka upp min choklad, borsta tänderna och sova!

RSS 2.0