ENGLAND SO FAR..

Vi känner oss typ som sällskapsresan här.. Vi är 7 pers i en bil och vi hade 8 resväskor igår. Det va ju halvroligt om man säger så. Jag och olivia satt ALLRA längst bak med tre väskor tror jag. 2 timmars bilresa.. Men vi hade riktigt roligt iaf!

Idag gick vi ner till stan (christchurch) och käkade, kollade lite på ett bröllop, satt vid hamnen och sådär. Och mamma som är "la resledarN" delade ut olika uppgifter som vi skulle lösa här på en vecka. Min uppgift var att ta reda på hur gammal kyrkan i christchurch är. Det har jag redan tagit reda på så nu var det inte roligt längre.

Det kommer lite bilder senare från igår och idag, nu ska jag gå upp och kolla på Bert! :D

Puss.


Nu drar jag igen!

Fast nu till England, ingen solsemester direkt men de ska väl bli trevligt iaf! Åker med sköna familjen Gran.
Om ca 1 timma åker vi iväg till flygplatsen, får skjuts av min kära bror. Men jag kommer faktiskt blogga där borta eftersom dom har internet där och vi tar med våran kära minidator :D Men nu säger jag hejdå "kära" Sverige i en vecka!









Ser faktiskt ganska mysigt ut :)

Godmorgon.

Jag är inte speciellt vaken än, ligger och gäspar och gnuggar i ögonen fortfarande, funderar på att somna om igen.. Vad ska man annars göra idag? Vi åker till flygplatsen typ 3 och det är ett tag kvar. Eller så ligger jag bara här och kollar på hm's hemsida. Jag är iaf helt galet trött, satt vid datorn och pratade med folk fram till nästan halv 3, hahhah så går jag ut så har min söta mamma somnat med datorn i knät :) Ne nu ska jag nog faktiskt somna om! Pusshej





Lite göllig är hon iaf?

Just nuuuuu



Ett rött öga i know, ser för jävla konstigt ut va..

Kalltkalltkallt

Just nu sitter jag i soffan och fryser snart ihjäl! Sov hos Marie igår och fick åka med moppen till carlbarks för att lämna in den eftersom den bara bråkar med mig.. Så jag kom hem alldeles blöt och kall.

Senare ska jag städa och packa det sista, åker imorgon.. Får la se hur det blir.

PACKA






dagens och gårdagens!



jag har hittat min sommar outfit! lite sent kanske, men gudars va skönt det va att gå runt i det där en hel dag!

Slappdag så inåt helvete!

Asskön dag har det varit idag. Vaknade halv tolv bredvid Matilda.. Och jag drömde världens knasigaste dröm och jag orkar inte berätta om den just nu, den va verkligen sjuk.

Iaf, min dag med Matilda va trevlig. Vi skulle åka moppe till Hallsberg men shit va seg den är, så vi vände och fick skjuts av pappa iställer, mucho bättre! Vi chillade, tog en promenad och pratade mycke och länge.

Nu sitter jag här hemma med Elvis i soffan och funderar starkt på att gå ut och hämta popcorn, jag är så grymt sugen på det. Okej, nu ska jag ta mig ifrån det här äckliga finska dunket vi hittade på spotify: Uniikki – Pojat on poikii

TJE!


Förresten..

Nån som vet hur man får bort kärlekshandtag? Börjar bli ganska trött på dom nu. Börjar bli ett fat-ass..



Kvällens drog!

Dido – Here With Me




Stor puss på låten. Jag visste fan inte att Dido va så bra :o

Kvällen och dagen spenderades typ med mamma, pappa och karin. Min brur har tittat in några gånger också, han är lite wasted på svensexan dom har här 10 m bort. Jag blev ju tvingad att vara hemma idag och inatt och det är väl lagom kul.. Fast jag är alltid ute och far och flänger, men det är sommar vafan! I need party atm. men jag behöver sova så inåt helvete så det ska jag väl göra nurå. Hoppas på att det händer nånting imorn. Puss och godnatt!



Använd bild men jag saknar tjejerna så ooooooooootroligt mycke, nyår va ju grymt!

Schleeeten

Jag, Bella och Elvira sitter i soffan ute i ladan och kollar på Djävulen bär Prada. Vaknade 12 imorse av att Julia och Lisa åkte hem, sen gick jag upp och hittade Fredrik, Bella och Elvira i ett annat rum.
Men nu är det bara vi kvar. Bella och jag åker hem till henne senare och så sover jag antagligen där.

Nu har jag suttit med det här jäkla inlägget i typ en timma eller nåt så nu skriter jag i det här. Puss somfan!

Tjo!

Om ca 1 timme kommer det trevligt folk hit! Blir väl grillmys och film senare kanske?

Jag vaknade iaf upp hos Julia halv 12 imorse av att hennes mamma gjorde pesto med en jävligt jobbig maskin..
Känner också att jag börjar komma in i puberteten.. HAHAH ne jag skoja, men jag sover så jävla länge. Det är inte bra att sova bort dagarna. Igårkväll va ju som sagt Jennie och Matilda också med oss hemma hos Julia, vi tog en promenad, en ganska lång. Sen kollade vi på Underworld. Grymt bra film faktiskt! Det trodde jag inte. Sen somnade jag kanske vid 4 medans Jennie och Julia va vakna till 6 typ.

Nu känner jag mig bara så äckligt ofräsch så jag ska hoppa in i duschen. Puss!


jaaaaahaaaaa

mohaha jag smygbloggar på matilda blogg (a)
idag vaknade vi vid halv ett i morse, och sedan dega framför tv med nutellaburk!
Senare vid halv fem blev det till marieberg, mina pengar är helt slut, men matilda handla massa fina grejer! och nu sitter vi här och gör slingor.
Snart kmr matilda och jennie också! bllir väl film och lite så :)


puss på matilda <3

Chillar med Lisa.

Lisa ligger i min säng med gitarren i knät. Jag har precis lärt henne plocka lite! :)
Sitter och pratar med storbloggaren Johan Danielsson, en riktig envis jävel där tycker jag.. och en riktig SMÖÖÖÖRAREEEEE! Jag funderar på att hoppa in i duschen nu asså. Känner mig fett äcklig! PEACE OUT!

Jag tänkte bjussa på mig själv.. random bilder i högsta grad!

                                         



Jag vet att ni tycker att jag är jordens sötaste människa! 

Sen kommer iaf Lajsa hit och myser, blir väl att kolla på film, ta en varm dusch och sova ganska tidigt. Ha en bra kväll ♥

Massa musik!

The Red Jumpsuit Apparatus – Believe
The Script – I'm Yours
Katy Perry – California Gurls (feat. Snoop Dogg)
Eminem – Not Afraid - Explicit Version
Eminem – 25 To Life
Jay Sean – All or Nothing
Kevin Rudolf – I Made It (Cash Money Heroes) - Acoustic
Bob – Airplanes, Part II [feat Eminem & Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version
Eminem – Love The Way You Lie
Snow Patrol – Set The Fire To The Third Bar
Lil Wayne – Drop The World
Jimmy Eat World – Hear You Me


Åh, öronorgasm! hihihihi

Vad händer på en söndag?

Haha för första gången på väldigt länge har jag koll på vad det är för dag, söndag, och hur roligt är det med en söndag? Mamma och pappa vill ut och käka och jag vill hitta på nåt GRYMT ROLIGT! Men det är faktiskt lite kallt ute så inge bad för mig direkt. Jag är sugen på picknick somfan, eller vad gör man en sommardag som är liiiiiiite blåsig så man inte kan bada? En riktig funderare när jag ska äta frukost, haha. Som jag ska göra nu. TJEEEEEENIXEN!

 



Jag i bästa skick, hahaha


Hope you know..

You never realized what you've got until you lose it

snälla förfan!
jag vet att det går

God morgon föfan

Har gjort mig aaaaasfräsch, rakat benen, smörjt in hela kroppen, fan va gosigt! Ska in till Hallsberg vid 2, hihi. Men nu kom Hasse och Yvonne hit så nu blir det fika, om jag orkar. Ska väl lägga upp lite bilder kanske..

       

jag och matilda i grekland!




Haha, jag har spenderat mycke tid med Julia ;)

     

Sen den här kvällen/natten.. Då vi inte sov ett skit!

            


Lite av vad jag har hittat på! (y)


Fan va dåligt bloggande.

Ah, så blir det när man har ett bra sommarlov!

Igårkväll var jag hos Bellabus och myste, vi gjorde seriöst ingenting, ända gången vi gick utanför dörren var när vi gick på promenad typ 10-11 på kvällen, sen hem och gå och lägga sig typ, haha. Idag låg vi typ i solen hela dagen och snacka skit. Vi lekte Baywatch, snyggaste nånsin! Det var då vi kom på att Bella liknar en polsk hora..

Ne nu ska jag snart lägga mig, har varit helslut idag så godnatt!

Matildas död är påväg.

Jag har hört att det åskar borta i Hallsberg och jag som är själv hemma till 4.. tänk om det kommer hitåt, då lovar jag att jag kissar på mig. Jag som skulle till Bella också, vi har mycke att prata om ju!

Igårkväll kom ju kines emma och frida! Har saknat dom båda två, sjukt sköna tjejer det där! Sen kom adde, danne och robin. Dom försökte lära mig poker men jag är för efterbliven för det tror jag, haha. Iaf det där sista sticket. Sen sov alla här. Jag fick dela säng med adde och jag har aldrig varit med om nåt varmare ;o jäääääääääävlar.

Dom åkte hem typ halv 12 eller nåt sånt, och nu sitter jag ensam i soffan och väntar på att min far ska komma hem och skjutsa mig till Bellabus! Men fan, nu blev jag kissnödig. hejdå!


Jag dör.

Vilken jääääävla sommar alltså, jag kommer vara sämst på att uppdatera! Bara så ni vet, ciao!

utmanad av frida.

Såhär går det till:
- De som blir utmanade ska skriva 6 sanningar om sig själv i sin blogg och samtidigt berätta om reglerna i spelet.
- När de genomfört utmaningen ska de välja 6 nya bloggare och gör en lista med deras namn. Efter det är gjort ska man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

6 sanningar om mig

1. jag har JÄTTESVÅRT för att börja tycka om killar. och när jag väl tycker om nån kille så gör jag det förjävla mycke och det tar lååååång tid att komma över. dessutom händer det inte ofta.

2. jag har lagt på mig jättemycke det här halvåret..

3. jag skäms nästan aldrig. jag bara garvar åt allt stört jag gör.

4. jag saknar slutet av 7an, nåt så grymt.

5. när jag känner mig ledsen så tar jag alltid fram gitarren och sjunger.

6. jag orkar knappt bry mig om mitt utseende nuförtiden.

hanna madheim
julia
linnea
amanda
matilda
emma


Ligger i söffan

Hellu. Jag och Julia ligger i soffan och chillar. Har kollat på Bläckhjärta och New moon. Så jävla bra filmer båda två och nu vill jag bara se Eclipse! AAAAAAAAAAAAAH! Jag ska tigga lite pengar och åka iväg och kollade på den med Julia och syster :)

Idag har jag varit på behandligt för rygghelvetet. Hela vänstra sidan typ är spänd. Jag fick en rejäl jävla stöt då :o

Nu ska nog jag och Pullan bära ut madrasser och sova ute på studsmattan under bar himmel. Traditionen man måste följa varje sommar! Ååååh det är så mysigt! Nu blir jag galen, jag vill ut. Jag hör av mig imorgon yesyes. Puss!


Guten morgen!

Vaknade upp hos Elvira imorse och nu sitter jag i min egna säng och väntar på att pappa ska bli klar så vi kan fylla på olja i moppen så jag kan brumma iväg till Pullan! Ska bli sjukt najs att vara med bruttan igen, vi får se vad vi hittar på, det är ju en asfin dag iaf. Jaja, kanske hör av mig ikväll eller imorgon, beror på när jag kommer hem och om jag kanske snor Julias dator lite, men troligen gör jag inte det hihihi. Nu ska jag borsta tänderna och sen dra iväg, puss!

I'm back!

Sen två dagar tillbaka. Och på dom två dagarna har det hänt saker. Jag har spelat såpfotboll, ramlat med moppen, bränt sönder en vaxduk, får 654397 mygbett och såklart haltar jag runt efter en omkullkörningen, hahhaah! jag har lärt mig att: ALDRIG svänga kraftigt i gräs, aldrig ha värmeljus utan en ljuslykta, aldrig låta jennie göra sugmärken! HAHHAHAHA, puss på dom här två dagarn. Och såklart har dom spenderats med Matilda Heikkinen, det är då alla sjuka saker händer. Jag kan berätta mer om Grekland senare också, och massa bilder ska ni få! Men nu jävlar ska jag göra nåt annat, pusshej!


Fan va bra vi är!

RSS 2.0