Nattnatti

Är påväg till sängen nu.. Hade det jättemysigt med Arnold idag, vi bakade negerbollar och vi va så dåliga och höll på att smälta smöret, haha! Men dom blev asgoda. Vi skjutsade hem honom förut. Min feber har gått ner nu också så jag sover hos han imorgon trots allt :)

Puss och godnatt!

jag har världens bästa pojkvän

Jag lovar, trots att jag är svettig som en gris och har 39 grader feber och bara är allmänt ofräsch så kommer han hit sen och tar hand om mig! Så söt är han! Dessutom smittar jag också. Och om vi ska till farbror doktor så följer han med :') Nu ska jag försöka få i mig en macka för Kevin gör mat till mig när han kommer sen, hihi. Puss!



söta tjejor i skolan!

say hello to matildax2's little friend



kamelis/matilda

Jag och matilda har ju bestämt oss för att vi ska ha barn tillsammans, barnet ska heta matilda, oavsett kön! vi ska skaffa en bil där det står matilda på registreringsskylten. Vi ska köpa en hund som ska heta Matilda. Sen skaffar vi ett till barn som heter Matilda Jr. Och nu har vi skaffat oss en otroligt fin vän! Men vi kan dock inte bestämma oss för om han ska heta Kamelis eller Matilda? ..

kan inte sova..

vaknade för en timme sen och försökte somna om, men det gick inte. Jävla hals, jag vet inte vad jag fått för skit? Influensan, dödödödödöddö

sjukis

Ja, idag blev jag sjuk. Kände att jag hade lite ont i halsen imorse men jag trodde jag bara inbillade mig. Men när jag va hemma hos Kevin innan jag drog till dansen så gjorde det ondare och jag blev alldeles tjock i halsen. Nu mår jag bara piss. Fryser ihjäl, kan knappt svälja och har ont i kroppen. Har 38,7 grader feber också, wihi! hahahah hurfan lyckas jag? Vart nyss frisk från en jobbig förkylning.

Jaja, på fredag blir det spelkväll hos Kevin och sova där hoppas jag, om jag blir frisk. Och nu ska jag ta och bli frisk! pusspuss

Gymnasiemässa

Skoldagen va ganska chill, hade hk till 10.10, sen håltimma, chill fysik (matilda x2 hade jävligt roligt åt kameler), gymnasiemässa i örebro. Jag och jennie åkte in på mässan tillsammans och vi gick inte där lång tid direkt. Jag är väl ganska säker på vad jag ska välja. Tror det blir stylist på plusgymnasiet. Träffade på min lilla Kevin där också, han stog och pratade om sin skola, kanske skulle gå fordon lackering jag med? HAHHAHA fast ne.

Efter mässan åkte jag och vaccinera mig, fyfan va ont de gjorde, men jag svimmade inte!

Sen skjutsade vi hem Jennie och kevin. Nu ska jag sova. pusspuss!



Kevin och Disa jagar flugor i taket? hahha



eller så ska han misshandla henne med fläkten..?

Bilder från igår.


HEJ

Hahahah, har inte varit så aktiv när det gäller bloggandet direkt.. Har varit jätteroligt i Göteborg. Tappade dock bort min plånbok och ett fint linne jag köpte menmen.

Jag ska åka iväg till Kevin snart så jag kanske bloggar senare eller imorgon! pusspuss

Götet

Wuhuuuuu, Jag och Julia sitter i Linneas kök och jag försöker få henne att sluta prata göteborska för det låter inte som Julia.

Allt har gått åt helvete för mig idag asså.. Jag gick ju somsagt upp för tidigt och sen har jag haft ont i nacken hela dan för jag har burig runt på packningen i stan hela dan, skönt? Nej. Sen har vi bara haft det allmänt jobbigt, haha! Men vi har haft det grymt kul också :) Och eftersom Linnea läser min blogg ibland tänker jag inte säga vad vi gjorde ;) Men sen när vi kom hem till Linnea så upptäckte jag att mitt linne jag köpte som va assnyggt hade jag glömt antingen på centralen eller på bussen -.- Fan va sur jag blev. Men nu har jag fått lite godis, hihi. OCH NU ORKAR JAG INTE SKRIVA MER PUSS.

Jag hatar mig själv..

Jag satte klockan på halv 6 och det är för jävla tidigt tycker jag, men vad gör jag? Utan att höra nåt alarm eller nånting går jag upp en timme tidigare? Jag måste gått upp i sömnen eller nånting och sen vaknat och trott att jag skulle gå upp, fyfan asså! Äta frukost i en timme nu kanske? Jag blir gaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeen, är ju svintrött! Jaja, jag har iaf gott om tid på mig att göra allt..? Då lägger jag väl upp några bilder.



huhu efterrätt i skolan.



Undra hur många bilder jag har på Matilda i min blogg? ..



Den här gosen hade jag hemma hos mig medans jag packade.

Nu ska jag ladda ner lite musik, puss!

Nattinatti, göteborg imorgon!

Jajamensan, imorgon drar jag och Julia iväg till Linnea och röjer!! Haha ne men de ska bli grymt roligt att träffa henne igen! :D Tåget går 07.50 från Laxå, så det blir lunch när vi kommer fram till Göteborg, donken eller nåt annat billigt, haha! sen kommer Lena in till stan och bjuder oss på fika.

Men nu ska jag ta och sova, måste upp tidigt! Nattnatti.

Mysiiiiiiiigt

Jag drogar en asfin låt och sitter framför brasan och tända ljus är det i typ hela huset. Mysfaktorn är på hög nivå! Nu fattas det bara en nyduschad Matilda, insmörjd i världens godaste body lotion som luktar typ vanilj och kanel :D Brb duschen!!







Idag i skolan!

Mina senaste dagar i bilder









Sista bilden var från när jag, mamma och Jullan hade lite kul på Media Markt!

Dagens



myyyyyyyyyyysigt

Nu blir det sängen!

Är riktigt taggad på att sova nu faktiskt :D Sitter i sängen helt färdig. Ska bara leta lite ny musik att lägga in på min myslista: hihihih. LYSSNA PÅ DEN FÖR DEN ÄR GRYYYYYYYYYYM! bästa sovmusiken.

Ne nu säger jag godnatt bloggen! Sov gott ni som nu ser det här och bryr er, haha. Puss.

Hanna här.

Hanna ligger här bredvid mig i soffan, vi ska bara ha en chilldag för vi är trötta. Blir väl popcorn framför filmer (: Det är alltid skönt!

Men nu ska vi vara sociala med varandra, poppa popcorn tsm ;) vi är nästan som gifta hon och jag.. hahahh pusspuss!



jag och hannis förra sommarn! sötungen syns knappt men det var den ända jag hittade!

love u.


godmorgon

Jag har sovit som en jäkla stock inatt och de va gött! Sen ringde ju klockan vid 7.20 så de va bara att kliva upp..

Sitter och sminkar mig och ska snart äta fruskot, uppdaterar efter skolan. Pussipuss.

valvaka

Mohahaha, sitter och lyssnar på valvakan, vill bara veta resultatet nu! Och imorgon stannar jag hemma om Mona Sahlin blir statsminister.. Eller så tar jag självmord? Hahahaha neee..

Har chillat hemma med Kevin hela dagen, han kom 5 minuter efter jag klivit upp ur sängen, fin syn. Men vi har typ kollat på vänner hela dagen, som vanligt xd Men nu är jag så jädrans trött så jag ska plocka ordning i rummet och sen sätta mig framför tvn med mina päron ;) nattinatti!

gjort..

Japp, jag gjorde det som jag skrev i förra inlägget.. fast jag bytte inte lakan, för det orkade jag verkligen inte.
Men nu ligger jag i sängen och bara njuter, och det ska jag fortsätta med så godnatt!


Ensam

Julia åkte hem för ett tag sen och jag är skittrött! Men jag har lust att städa undan i mitt rum och bädda om ordentligen och tända ljus, då sover jag som bäst! ;) och myslistan på spotify såklart: hihihih.

Då skulle det vara guld också att ta en dusch och göra sig riktigt fräsch, kanske byta lakan också? Ne förfan det blir för mycke. Får se hur mycke jag orkar. Puss!




myskväll



hahah jag ser galen ut!

Ja frida, här är min lilla krabba!



gosen ♥

shopppppppping!



2 assköna tröjor från gina, fina skor från dinsko och jeans från bikbok.



3 vanliga baslinnen från h&m.



skorna ♥ spännena ser ju fan svarta ut med dom är silvriga heehehe.

Musik

Daddy Yankee – Rompe
Wisin & Yandel – Rakata - Remix
Taio Cruz – Dynamite - Ralphi Rosario Radio Edit
Lil Wayne – Right Above It - Edited
John's Candy – Popstar
Erik Hassle – Standing Where You Left Me

öronorgasm!

Sjuk

Hahah idag sa mamma til mig att jag nog borde vara hemma, har varit förkyld hela veckan och det har bara blivit värre. I onsdags skulle jag vart hemma men då fick jag inte dansa, igår va det ju skolfoto, men idag va det inget speciellt och kevin och marie kommer hit istället. Kevin är ledig eller nåt så han kanske kommer lite tidigare? Iaf, nu ska jag sitta och glo i nya solo-tidningen och gymnasiekatalogen :) Blir nog plusgymnasiet för min del!

Krya på mig och puss.



alice, karin och jag :)

Debatt

HAHAHA jag sitter och kollar på debatten på tv, det är ju fan knasigt, dom kan aldrig sluta tjafsa! Mona Sahlin går mig på nerverna för att hon är bara allmänt irriterande. Det är också jävligt irriterande att jag inte kan sluta hosta och nysa. Jag hatar att vara förkyld!

Här kommer bilder från idag också!







puss på er!

Skolfoto

Idag ä'r det skolfoto, men sminket och håret blir inte bra idag :( vafan! får sitta och trixa ett tag till..

Mycke har hänt..

Igår kl 6 på kvällen blev jag faster till världens sötaste kille! Namnet vet vi inte än, men än så länge heter han lillprinsen, hihi!

Bakade igår med matilda till föräldramötet som var idag. Skitfina cupcakes asså!

Idag efter skolan gick jag till Kevin innan dansen, va så jävla trött så jag somnade en stund där, haha. Efter dansen gick jag till Kevin igen för att vänta på päronen som va på föräldramötet. När jag kom hem fick jag lite ångest för jag visste inte vad jag skulle ha på mig på skolfotot, men nu vet jag! Blev enkelt och ganska tråkigt.

Men nu ska jag och min döda hals göra lite fysik, pusshej!

Frukost

Har snart sminkat mig färdigt, så jag ska gå och käka frukost. Blir myskläder idag hehe. Puss


Sova snart.

Sitter här bredvid sängen och borstar tänderna, guld äre.

Nu ska jag sova, natti!

morgen

Sitter och fular mig framför min spegel i fönstret. Jag ser verkligen ut som skit på hösten, haha. Men idag duger det iaf, körde på ganska lite smink och väldigt ful frisyr..

Och för er som kanske undrar varför mitt hår är typ världens fulaste så är det för att jag sparar ut och till min egen hårfärg. Och när jag fått min egna hårfärg typ runt jul eller så, då åker jag till Thailand och det solbleks, sen blir det vår och då blir det troligen lite ljusa slingor. Och nu jävlar ska jag sköta om det också! Hahahah.

Men nu ska jag iväg till bussen, puss! Uppdaterar kanske senare.

Godnatt

Nu ska jag sova, kollade faktiskt på mamma mia med mina päron förut, hahaha! den är så jäkla töntig men mysig :D Jaja, inge mer dator nu, ska sova somfan! Puss och godnatt.

Emma



Så underbart jävla bra, du ska till idol människa!!

Mysdag

Idag blir det en mys söndag! Mamma och pappa har 18-årig bröllopsdag och hon har lust att göra en middag ikväll så varför inte vara hemma? ;) Sen blir det väl tända brasan och dricka te och käka kladdkaka. Och vi ska göra bullar idag faktiskt, hahah vuxenpoäng till mig! Sen är det den här jävla städningen i ladan, hatar den, men den är över på en timme. Och jag hoppas på att min bror och karin kommer hit senare, skulle vara jättemysigt! Snart blir man faster också, fyfaaaaaaaaaan va jag längtar, den kommer när som helst :D GUUUUUUUUUUUUUUULD.

Lifehouse – Everything
Lifehouse – Blind
Marc Anthony – You Sang To Me
A Rocket To The Moon – Like We Used To - Piano Version

MYSMUSIK!



Skruttan i vårat badkar för några dagar sen.







Dom där 3 sakerna kommer jag nog få med mig hem någon gång i veckan, har lyckats få mamma att tycka att jag behöver lite höstkläder ;) vinterkläderna kommer shoppas i London i början av november! :D

TRÖTT OCH RÖDSPRÄNGDA ÖGON!

Vaknade upp hos Julia imorse och skulle åka direkt in till Örebro och märkte att jag hade nån infektion i ögonen, så jag har repat i konserthuset hela dan med ett rödsprängt öga och skitont har det gjort. Har känt mig febrig hela dagen också och allmänt dålig. Sen vidare på kräftskiva i kumla, kom dit och va alldeles slut verkligen, social tjej haha!

Nu sitter jag i sängen och har TVÅ rödsprängda ögon. Får se hur det ser ut imorgon efter ögondropparna. Nu ska jag sova, godnatt!




Nån go outfit jag hade nån kväll, fin frilla också haha!

Nattinatti

Har haft en riktigt bra dag, hade ungefär 2 lektioner.
Imorgon blir det en bra dag också, börjar med engelska, sen orientering, lunch, hem till julia!

Men nu kliar mina ögon somfan så jag måste snart sova, tänkte lägga upp någon bild eftersom det ofta önskas. Jag behöver även förslag på roliga grejer man kan göra i bloggen, skriver ju bara om vad jag gör och lägger upp bilder och så. Finns det inget rüligt? :) Kom med idéer, det skulle va guld.



Längtar tillbaka till Romme!

& till Thailand! :(

 

GODNATT!


ASBALLT!

Härligt med dans idag asså! Fast det va faktiskt svårt idag. Efter dansen fick jag rusa vidare, svettig och snygg till Örebro för att träna med dom här Voces8 som tydligen är kända också.. hahhahah fan va tufft! Ska nog vara med på konserten på lördag :) Men jag måste fan lägga mig snart. Hann bara komma hem, duscha och dricka te, haha och nu får mamma ryck snart. Mens. Uppdaterar imorgon. Puss!


Skola

Ska snart dra iväg till bussen, vidare till skolan, tjuhu, ännu en dag! Men ikväll är det dans, det taggar jag extra mycket!

Idag har jag faktiskt varken bad hairday eller sminkdag, det är ju ganska guld! Det gick hyfsat bra idag hihi. Men nu ska jag sätta på mig smycken och spruta på lite parfym och dra iväg. Uppdaterar efter dansen, pusshej!

Innan jag lägger mig..

Jag kollade på gina tricots hemsida, och blev helt gaaaalen!




Tyckte faktiskt att jackan var ascool..








Mensvärk och idol!

Min syster ligger på andra sidan av soffan och vi ligger och kollar på idol, vi har skrattat ihjäl oss och tappat hakan ett antal gånger nu. Det värsta nu är ju mensvärken, känns som om någon sticker två knivar i mina äggstockar, HAHA! Jaja, jag har iaf tagit en ipren för det och det går väl över snart hoppas jag :)

Nu ska jag titta vidare på idol, som visst va slut jao, haha. Men jag går väl och tvättar bort sminket och sen lägger jag mig, nattinatti!



Haha pullan!



Och den här söta tjejen har varit hos mig idag!

Ny design!

Tack alice för den sjukt fina designen! :D blev asnöjd!

Ligger i sängen nu och hostar så inåt helvete.. snart spyr jag väl, haha.
Imorgon har jag sovmorgon, lagom chill asså!

Nu ska jag ta och kolla på ett till vänner avsnitt sen sova! Puss och godnatt!



Hihi!




Blir att lägga sig i sängen och kolla på vänner!

Bilder

Här kommer bilderna från ladan som hannis önskade! :)



snygga pullan!



JAG KAN BAKA PIZZA!

Lillen



People



LILILILILIIILILILILI<3



Niklas och Ellis



Sjungaaa



Bakaaa



Pullan



Amanda och Linnea



Pigga



Bus


Ladan

Konstigt nog gick jag och la mig väldigt tidigt, men jag va helt sjukt trött och idag har jag jätteont i halsen. Men jag hade astrevligt under hela tiden jag va vaken. Världens bästa folk ju!

Men jag uppdaterar lite senare, kanske får in bilder också! Puss

film med jullanpullan

Aben! Jag och pullan ligger i soffan och kollar på "what happens in vegas", den är så sjukt jäkla bra!


KYCKLINGAR

Har sett världens sötaste saker idag! Maaaaaaaassa kycklingar, hihi. Det va jävligt varmt där inne men fyfan va värt, hur gulliga som helst! Nu sitter jag iaf och väntar på att Jullan ska komma hit och myser, imorgon kommer det folk hit och busar!

Här får ni lite bilder också!



Vi har faktiskt roligt i skolan!




Speciellt karin som käkar ostmacka och kollar mumintrollen, haha!


LÅTEN ÄR GULD

Mohombi – Bumpy Ride

Fyfan va man vill upp och skaka! :D

Ont i aaaaasset!

Jag har träningsvärk in min röv idag, som in i helvete! Det är inte roligt alls.. Så jag tröstar mig med popcorn och te, hihi!

Hade sånglektion idag, gick väl sådär eftersom jag har varit förkyld. Men vi planerade en hel del och nästa vecka ska vi iväg till konserthuset i örebro med voices, guld! Och nu sitter jag och käkar popcorn och kollar disney channel, hahaha söt tjej. Men nu sk jag städa undan på rummet :D Pusshej!


SORRYYYYY

Dålig uppdatering :( men igår rörde jag inte ens datorn typ, va tvungen att diska massa gamla saker.. Men nu jäklar!
Hade dans förut, gött vare! Körde styrkan på en gång, det kändes! Hahahaha, har inte tränat på år och dagar :o Men vi har världens roligaste dans!! Men jag vet att folk inte gillar massa onödig tråkig text så jag ska inte skriva så mycket mer faktiskt.



dom här sakerna var utanför transten för några dagar sen, skitsöta!



I tisdags gjorde jag och Matilda världens grymmaste pastasallad!


Idag hade vi bara allmänt kul..


RSS 2.0