söndag?

Hellu, har precis suttit och pratat med mamma och har fått reda på att Thailandsresan blir inte av ivår, för dålig ekonomi tydligen. Men jag och mamma ska ta en restresa till typ spanien i vår kanske ist! Så det blir nog Thailand nästa december med syster, Leon, Anthony, Chris & Pete :) Så ivår kanske vi också drar till Älvdalen, skulle vara skitnajs. Men bra nyheter är att jag och mamma ska snart beställa massa saker från h&m, ÄÄÄÄÄÄH JAG ÄR GLAD! Kommer äntligen få min underbara jeansjacka & bikini ♥

Nu ska jag strax fixa lite på bloggen för helt plötsligt så har jag fetingstora bokstäver och det är inte okej ;o Och sen ska jag plugga :( Jag säger bara.. HEJ IG!

 


vadå inte söt?


Och det här är då till min Julia! :)


your love your love your love, is my drug


äääääh

andré är här hääääääh

min navel
Jag har för lite skinn i min navelpiercing! :( Jag vet inte om jag är tvungen att ta ut den men jag vill inte ha såhär lite. Buhu


jag vet att jag ser lite småtjock ut och det suger!

sjuuuukt snygg

Såhär fin är jag när jag är sjuk :)


Måste ju bli bruuuun

Haha jag kom ju på att när jag ska till g-vik med SKOLAN måste jag ju fan göra nåt åt den här blekheten..
SOLARIUM NÄSTA! :D och träna lite kanske, haha neeee nu ska vi inte vara såna. Matilda, du är fin precis som du är! Ääääh


Pluggggga

Svenska, SO, Biologi, Matte, Musik och öva på dansen. Allt de dära på.. TVÅ TIMMAR!! go matilda, GOGOGO!

dans snart!

Slutade tidigare från skolan idag, så vi GICK hem till Carro. 2 fucking km!
Aja, vi käkade och har suttit framför tvn i stort sätt hela tiden. Nu ska jag upp och byta om och göra mig redo att skaka på raggan! :D

skola snart.

Sitter i sängen och väntar på att pappa ska skjutsa mig till bussen, YES JAG ÄLSKAR SKOLA! idag äre ju då transtens tisdag och det suger väl. Ganska chill att välja lektioner själv och sen äre ju bara en livskunskap, den duger väl den också, springer runt till olika hörn. Bättre än matte iaf..
Efter skolan drar jag nog hem, sen får vi se om lille andry kommer. Puss

 


söta vi är!


Förfan, ge sig!

Buhuuu, jag blir jämt såhär småförkyld så jag måste åka hem och sen mår jag bra andra dagen men sen på kvällen blir jag sämre igen, sådär håller det på HELA TIDEN! Men nu håller jag på och få en riktig förkylning, fifan, min hals! Mådda illa igårkväll av att jag hade ont i halsen, låter sjukt knasigt men så vare iaf :s Så jag somnade typ 12, halv 1. Va svintrött sen idag. Åkte hem och sov en timma, fick inte sova mer för mamsen -.- Jag får aldrig sova på dagen, blir galen! :(

Nu har jag suttit en timma med mattehelvetet och det går väl liiite frammåt, men shit va efter jag är. Jag längtar till onsdag så jag kan dansa bort mina problem :D hihihihi. Inte för jag har så mycke problem just nu. Bara skolarbetet och jag och mamma jobbar satan på vårat humör. Men annars mår jag prima (y)

 


JAG SKA TILL LINNEA 6-7 FEBRUARI!!


sommar!

        

bilder från nyår.

    
    
    
    

Godmorgon

Ligger i Amandas säng ochkollar på nåt jävligt tråkigt program på tvn. Jag har fortfarande svinont i halsen och jag vill bara kapa av den :( Senare ska vi kolla handboll.


Hos amanda.

Sitter i Amandas säng och är just nu grymt kissnödig. Jag, Amanda, Carro och Jenny kollade på Saw 6 förut, sjukt äcklig. Spelade rappa kalja också. Det gick ju sämst, har alltid otur i spel :( Nu är det bara jag och Amanda kvar, brukar bli så.. Nu ska jag gå och kissa! Eller först ska jag lägga upp lite bilder från kvällen :)


mys på amandas rum

ja, jag förstör alla bilder

som jag sa.. jag förstör alla bilder, hahah

amanda

jenkan

mogen tjej..

carolinaahhh och amandaahh

ändrade planer..

Hihi vi orkar inte gå på bio :D Därför stannar vi hemma och hittar på nåt annat :) nåt som vi orkar, haha. Puss på våran stora ork!


bio idag! :)

Idag blir det nog bio med Carro :) Vi har funderat på att se "Det regnar köttbullar" hahaha! Sen får vi väl se om det blir den eller någon annan :)  Nu sitter jag i sängen och är nyduschad, carro duschar just nu. Jag har ännu ondare i halsen idag :( Låter förjävlig faktiskt. Aja, det blir väl bra snart hoppas jag.

Och jag har funderat på jättemycke att skaffa löshår faktiskt. Som jag ska sy fast isf.  Är så jäkla sugen :( Orkar inte med mitt korta hår längre, och det växer ju fan aldrig så jag vill verkligen ha det! Men det blir väl om en månad eller två kanske. Har typ 100 kr på kortet just nu haha, men jag får månadspeng på måndag, 600! ♥
Så¨jag måste spara kanske en månad till efter det, eller så får jag la tjäna lite pengar ;) Haha om jag orkar.


hahhaah snygg tröja?

Carro här!

Pappa hämtade mig och Carro halv 8 i hallsberg, jag var då hos Julia och Carro hos sig. Jag och Julia kollade på A cinderella story och senare blev det handböllll med Reine och Kalle! Domarna sög! Sen när jag och CarolinaEricssona kom hem hit så kollade vi på Paranormal Activity, och den versionen va inte lika bra som den jag såg hos marie men den dög! Sen hade ju mamma lagat pad thai tills vi kom hem, och vi ar ju gäster också..
Sen hade hon gjort som vanligt en curry. Carro är mesig och tyckte den va stark, hihihih. Nu sitter vi i min säng, eller Carro ligger och tar upp HELA sängen! Jag har svinont i halsen och hon kommer bli riktigt smittad inatt... hehe (N)

 


Jag och Julia är KUNGAR på hjärt och lungräddning!


DÅÅÅÅÅÅÅLIG KVÄLL

Dagen va okej iaf. Men nu på kvällen har det varit hemskt. Startade kvällen med att bråka med mamma. Vi bråka om kycklingklubbor.. ? Vadå mens? Haha! Aja, hon drog iaf ut på en promenad med grannen så nu har hon lugnat ner sig och säger att hon längtar efter mig, jahapp. Har också jobbat endel matte, hemskt somfan. Vill aldrig mer röra en mattebok eller nåt liknande. Hatar de verkligen. Tur att pappa finns och han kan förklara ALLTING för mig. Men shit vilken intressant text det här blev nurå. Nu ska jag väl kaaanske hoppa in i duschen och göra inpackning och alltiiiiiiing.

JAG TAGGAR TILL NÄSTA ONSDAG HIHIHIHI! vill bara dansa ragga varenda dag :D så järans roligt! sara och jag vet hur man skakar tuttar, HAHAAH speciellt arslet också ;)


skola är guld

Sitter i skolan med Jullan Pullan och Memme Pemme och har spanska. HÄHÄÄHÄHÄH kul äre


snygga i skolan!


säger som sara, rubriker är överskattat..

Kom hem från andré för 2 timmar sen typ. För mysig är du!
Har hunnit med att plocka in kläderna, städat upp lite dammråttor, hahaha.
Nu sitter jag i sängen och filar naglarna. Nu blir dom korta och så får dom växa om för tydligen va dom ganska tunna nu och dom bara går av! Måste köpa någe som gör att dom inte bara kapar av sig själva :o


Nu är jag säker igen. HELT säker


Fiiiiiiiiixa

Nu ska jag greja lite med designen :D

HUVUDET SPRÄNGSSSS!

Mitt huvääää :(
Det går ända från nacken och bara spänner runt i hela huvudet, Ajajaj!
Fick åka från skolan och nu mår jag illa och har ont som satan, ska sova snart.


mysmysMYS

Jag sitter framför brasan och det är hur varmt och mysigt som helst. Har världens mensvärk däremot, inte så skönt, ska la slänga i mig en alvedon nurå! Peace (Y)(Y)(Y)

 


tutttttar i ttttttthailand. SAKNA


Hos maaaaaary!

Åkte till mary igår efter att ha varit hos mormor och morfar. Jag slängde mig direkt på godiset och sen gick vi och valde film. Vi tog ist med 4 eller 5 filmer, hihi. Vi såg paranormal activity och jag va så jävla rädd! Hemskaste film jag nånsin sett. Sen kom ju Sofie hem och smällde i dörren och hade sig, då vart man ju ännu räddare. Sen kollade vi på Upp. Hahhaah eller jag läste solotidningar ist :) Sen kollade vi på 14 suger, den somnade vi då till har jag för mig. Sen vaknade jag och Marie vid halv 11 kanske? Sen kom Sofie in och då kollade vi på paranormal activity igen. Eller jag och Sofie ville men inte Marie tror jag inte, så Marie fick följa med mig ner till toan i källarna (va för rädd och Per spydde på toan här uppe).
Nu ska vi snart äta och sen ut och gå med lille herr iller HAHAHAHAH. Puss

godmorgon

Idag är jag svintrött, vaknade halv 12 av att nån stog i hallen och skrek "HALLÅ!?" 
meeen.. jag orkade inte bry mig så han fick stå där och skrika medans jag föröskte somna om, gick 5 minuter, sen vaknade jag igen :o Aja, det var väl bara att stiga upp.. Nu hamnade jag här i soffan som jag sov i och jag ska väl käka frukost snart och kolla på tv och leta på saras vännerbox. Ne, nu ska jag ta och käka. Puss!

Hihi kolla!


söt blondin va..


eh vadå, jag sticker inte ut


mamma, jag och syster. jag va 5! hihihihih

hemma själv idag.

rubriken snackar för sig själv

trött

Asså, jag orkar ingenting längre, vet inte vad som hände men efter nyår har jag varit sjukt seg.
Ligger faktiskt väldigt ofta hemma och det är inte vanligt. Och om jag är med nån så hamnar vi i soffan framför en film eller nånting. Shit, måste fan röra på arslet nångång. På raggan, då jävlar rör vi på arslet ;) Och just nu när jag kollar igenom kenzas bilder så saknar jag Thailand :( Längtar tillbaka! BLI PÅSK SÅ JAG KAN BLI BRUN IGEN!!
Justja, jag ligger liiiite efter i matten också, så jag har suttit med den idag. Algebra och ekvationer är inte min grej, bara samharib som är bra på mattelektionerna ;) mums..
Nä, men nu ska jag fkt tvätta håret och sen kanske kolla på nån film.




Nu blir jag osäker... igen

Rihanna ♥

Julia fick fram en låt som jag hade letat efter! Hade ingen aning om vad den hette med hade hört den ett antal gånger.. Russian Roulette - Rihanna. Så jävla svinäckel bra! Puss påren :D

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself


He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

 

As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise?
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late too pick up the value of my life


Ska aldrig mer gå ut

Ah jag menar det! :( Idag va det inte så jättekallt jämfört med vad jag stog ut med igår, fyfan. frös så jag hade sjukt ont. Hade kunnat börjat gråta om jag inte gick runt mitt i hallsberg, haha! Sen dog mobilen men fick iaf iväg ett nödsms till mamsen så jag hoppades verkligen att hon skulle se det och hon va ju inte glad när hon hämtade mig, men vad gör man inte för sin dotter ;) haha. Idag när jag gick mot mormor och morfar vid ekoparken så blev jag helt plötsligt yr och trött så jag hamnade bredvid ett träd och spydde.. Skitmysigt :s men jag mådde faktiskt okej efter det. Behövde nog det så illa som jag mådde i skolan. Men nu är jag bara trött och frusen och jag tror jag ska gå och göra mig lite chai te nu :D


bild från nyår, skitsöt tycker jag hahahah


hej?

Jag är sämst på rubriker.. Hahaha! Iaf, igår åkte jag till adde typ vid 2 halv 3, va där till 1 eller nånting. Vi kolla film med Linn och Viktor, skitdålig, hehe. När jag kom hem så somnade jag direkt iaf, va ju svintrött. Nu väckte mamma mig vid.. nånting och sa att hon skulle åka och handla, tack mamma, bra att du väckte mig<3<3<3<3
Ska väl snart upp och käka och kolla på tv kanske. Sen hoppas jag att jag får tag på hanibanani!! Hon måste komma hit ikväll, är ju barnvakt åt den lilla skruttan idag och så sover hon över :)

 

 


sofffffffa

En soffliggardag igen! Haha. Fast senare drar vi iväg mot marieberg och handlar upp presentkorten, hihihi. Behöver liiiite kläder kanske. Nya mjukisar! Och sen behöver jag ju faktiskt en foundation, färgen från thailand försvinner bara mer och mer. Längtar faktiskt tillbaka dit. Det blir i mars igen! :D får se om man får nån med sig då.. Aja, nu ska blekfisen sminka sig. Sen blir det väl tv antar jag, eller snacka med linnuttan! Puss.


jag vill vara brun igen!!

gillar!



















i got you

A place to crash, i got you.
No need to ask, i got you.
Just get on the phone, i got you.
Come and pick you up if a have to.



hemma resten av lovet då..

Hehe. Bara för den där champangen på nyår, ajajaj! :(
Vaknade 11 imorse, inte najs alls. Jag behöver sova mycke mer..
Men man blir ju väckt av antingen mamma, pappa eller smågrannarna i snöhögen, usch.
Igår va en väldigt bra dag, väldigt väldigt VÄLDIGT bra dag. Såg Luftslottet som sprängdes på bio. Asbra faktiskt!
Gick och la mig så fort jag kom hem, då va väl klockan halv 1 eller nånting.
Nu sitter jag och kollar på mtv, ska inte göra nåntig idag.. eller jo, morfar fyllde igår så det blir nog partaj för han här sen. Haha, kul! Ne men nu har jag skrivit på det här inlägget i 20-30 min, pusshej!


låten<3

I've been thinking about you
And how we used to be then
Back when we didn't have to live we could start again
There's nothing left to say
Don't waste another day
Just you and me tonight
Everything will be okay
If it's alright with you then it's alright with me
Baby let's take this time let's make new memories
Do you remember do you remember do you remember
All of the times we had

bring it back to the time when you and me had just begun
When I was still your number one

There's nothing left to say
Don't waste another day
Just you and me tonight
Everything will be okay


hanna<3

Igår hämtade vi hanni i kumla så följde hon med oss hem. Åh! Jag fick se hennes LILLA lillebror, fyfan va söt han är! Jag dör..
Hanna åt upp våran mat direkt när hon kom hem till oss.. Hm, hon äter mycke den där människan ;o Haha.
Sen fick vi för oss att typ göra nåt galet, så först sminkade vi oss som katter av nån anledning. Och sen vart vi så varma så vi sprang ut i underkläder, så jäkla skönt! Sen gjorde vi bara ingenting, och sen helt plötsligt började ju hockeyn. Men vi såg väl inte så länge, haha. Så vi la oss och skulle sova, men istället så låg vi och sa "godnatt fan" och började asgarva. Så låg vi i säkert 20 min.. Haha, sen tänker jag inte berätta mer vad vi sa fkt ;) Hihi.
Sen somnade vi iaf. Och vi vaknade kvart i 1 idag och vi är svintrötta.. Men vi har städat mitt rum och kollat på film. Nuuuuu får jag kramp i fingrarna, HEJDÅ!


godmorgon

jag tänker AAALDRIG gå upp ur sängen!

Lyckad kväll fkt ;)

Haha, det blev bara Danne, Affe och Alvin som kom tïll mig ikväll. Ensam med 3 killar, mhm gillar! Haha.
Va meningen att det skulle bli pizzabak och filmkväll men vi misslyckades med båda. Eller jag misslyckades med pizzan och tappar den i golvet, hehe. Danne som bakade pizzan så fint, hehe förlåt (a) Nu har dom precis åkt hem och jag sitter och kollar på nån film, feting lebbporr.. Aja, jag ska nog kolla klart på The Hills nu. Puss förfan!

godmorgon

Jag sitter nyduschad med turban i håret, handduk om mig och ansiktsmask, skitsnyggt. Haha.
Hör att det är två småungar som hoppar i en snöhög utanför mitt fönster just nu, kul.
Plus att min mamma har stulit min soptify! Blir förbannad på det -.- Aja, får väl stå ut, för om jag säger nåt så blir hon tjuris och det är inte trevligt eftersom det kommer folk hit sen. Min syster, Sven och Ottilia kommer hit sen. Lilla snuttan ♥ Sen kommer det pojkar och en flicka hit. Danne, Alvin, Affe och Carro kommer och så ska vi baka pizza och kolla film, trevligttrevligt. Nu ska jag nog tvätta bort ansiktsmasken och förhandla med mamma..

 

 


Feting nyår! lyckad kväll

Nu ligger jag hos Carro. Jävlar vilken kväll vi hade! Va hos Jenny hela kvällen, mycket trevligt.
Vi lagade god mat, men förrätten va väl lite speciell.. Men det blev kyckling och sånahär pommes bollar som jag inte kan namnet på, haha! Efterrätten skulle bli smält choklad och frukt, men det slutade med att vi satte alla frukt och choklad på bordet och käkade upp allt och körde sms roulette. Fyfan, det va hemskt. Råkade skicka till Karins mamma, och smset va inte trevligt.. Aja, jag har iaf förklarat för alla att det va sms roulette! Nu ska jag och Carro äta och sen kolla på hennes pappa som ska spela tennis, hihi.


RSS 2.0