här ska fixas.

Ska snart iväg till Carro. Vi ska sola, klippa hennes pappas hår, slinga mitt hår, slinga hennes hår och ujujuj! Men innan det ska jag fixa mina naglar, vart inte så bra sist, hehe. Och så borde jag ta nåt att käka också, innan det blir för sent och mamma skäller på mig.

leona lewis<3

har suttit och lyssnat på leona lewis nya album, sjukt bra!

Brave

Angels lift you off the ground
I've got shadows weighing me down
Still you believe
You believe in me
I wish I could feel that way
You can trust so easily
I can't give you all of me
Stay holding on
When you should be gone
I wish I was that brave


You go to war for love like a soldier
I wanna run away
You're never scared to walk through the fire
I wish I had your faith
I turned away
Knowing my heart could break
I'm so afraid to lay down my armour
I'm not brave
I'm not brave


Keep my shield up constantly
Stop these arrows piercing me
Now I dont know how
How to put it down
I wish I was that brave

blir så jäääävla arg

på blogg.se! Asså, mina bilder laddas inte upp? Jag laddar upp dom med dom kommer inte upp? Jag vill bara skjuta mig själv i dom tillfällena, men det blir väl inge bättre för det.. När bloggen ger sig ska bilder på mina måste-saker upp. Jag blir galen i allting nu, vill ha vår och sommar nu så man kan ha alla kläder. Nä, nu ska jag göra ett försök till, får väl starta om hela jävla internet för att bilderna ska laddas upp, åhh! Aja, dom kommer snart iaf :D


nyårsklänningen..


ursäkta den dåliga bildkvalitén, men spegeln är iaf inte så smutsig!

jag älskar thaimat!

Har precis käkat mammas thai curry, jag älskar den! SPICYYYYY


TAGGAR NYÅR!

Nu är allt klart inför nyår, bara att handla allt som vi har kvar med det ska vi strax göra! Blir tjejkväll med Carro, Matilda, Jenny & Amanda! 3 små rätter vafan! :D Sen får vi se om vi drar på fyrverkerier vid 12 slaget en stund. Kvällen blir iaf AWESOME!


shopping!

mellandagsrea<3



klänning från gina tricot
grå topp från MQ
3 par trosor från h&m
bh från h&m
foundation & puder från Åhléns
3 par trosor från kapp ahl
armband från gina tricot
örhängen från gina tricot
leggings från h&m
mössa från kapp ahl

MELLANDAGSREAAA

Stan idag med carro! :D mamma satte in 1000 kr på mitt konto så nu har jag fan 1600. Jag är rik igen (ganska).

Myskväll

hos Majsan!

nej, jag är nykter

Hahahaha

Nu har det hunnit och blivit massa fel, hihi. Nu måste jag duscha innan jag gör nåt annat knasigt!


jag har världens sötaste flickor!






















Jag kommer inte upp ur sängen.

Rubriken säger allt, jag kommer verkligen inte upp ur sängen. Jag måste ju upp och duscha och massa sånadär saker innan alla kusiner kommer, bad girl, bad girl, UPP UR SÄNGEN! Förresten så fick jag frukost på sängen imorse för att jag vägrade gå upp, och pappa vet exakt hur jag blir utan frukost så han gav sig och kom in med det. Hihi :) Jag ser faktiskt fram emot idag, det kommer säkert bli livat.. Eller det beror ju på om hela mammas släkt kommer. Ska försöka hinna ta kort på alla julklappar också om jag inte har hunnit spridit ut dom, vilket inte är omöjligt. Men nu måste jag faktiskt duscha! Pussen

 


ja, så pigg är jag.


Pulka race ikväll :D

Nu jävlar händer det igen! :D Haha, pulka race efter bilen. Shit, de va längesen! Bilder kommer imorgon eller ikväll :D
 

Ett försök på att få in allt jag har fått..

lilla söta minidatorn
linne
ring
presentkort på kicks 250 kr
presentkort på gina  250 kr
sminkväska
godis
pengar
body lotion
fransk manikyr
gelénaglar
deo
örhängen
datorväska
film - 17 again
film - australia
ansiktsmasker
sockar

det va säkert nåt litet mer men det står still i huvet just nu och jag måste sova!

god juuul


Vaknade runt 7 imorse först, men jag va så jäkla trött så jag sov väl till 11 sen innan min bror kom in och väckte mig. Sen duschade jag, fixade mig och åkte in till Örebro, där det blev lunch, kalle & julklappar! Bild på alla grejer kommer senare. Kan iaf säga nu att jag fick en dator imorse av mamma & pappa, ni är bäst! Nu ska vi upp till kusinerna, där det blir kvällsmat och mer julklappar. Puss och hoppas ni har haft en bra dag :)

jag är så taggad!

på uppesittarkväll :D


even the best fall down sometimes

you finally find
you and i
collide

julen är häääär..

.. Å LYSER FRED PÅ JORDEN, GLÄDJEN ÄR STOOOOOR NANANANA!
Hehe, vi har precis städat typ halva huset.. Nu är andra halvan klar, och jag är väldigt klar med städningen tycker jag! Har dammsugit, dammat, torkat och massa sånt i mitt rum + lilla toan! Mamma tvingade mig.. Så jag sitter och är halvt sur på henne nu.. Och sen tvingade hon mig att pilla på grisrumpan som låg på diskbänken.. Blääääääääääää! Nu ska jag nog dricka lite julmust och kanske titta på någon film, sen tar vi in granen och klär den. Puss


trött&illamående, men glad ändå.


rutan hamnade där på grund av att hela bilden va mörk från början och när jag gjorde den ljusare såg jag ungefär ut som en efterbliven plastdocka.

igårkväll!


efter blev det afterski hos äffie!

Ja..

Det har hänt mycke nu faktiskt, mycke dåliga saker men jag mår hur bra som helst faktiskt! Imorgon blir det slita lite på halsen och sjunga 4 gånger för skolan. Men det ska gå bra :) Sen direkt hem till Majsan & Sen blir det pulka åkning! Dags att bli 7åring igen kanske :D Haha. Nu ska vi kolla bonde, Roger ska till Turkland med tanten. Puss på honom. Hihi

.

dålig dag, blir bara depp

Garage<3

Första kvällen vart lyckad och rolig till en början! Men allt slutade med att jag och Linnea hamnade bakom ett garage i pittlösa mellan halv 2 och halv 3 inatt. Men kul hade vi!

guldhelg!

Det här kommer bli en jäkligt bra helg! Linnea kommer snart och hämtar mig och sen ska vi till hallsberg och gå, gå, gå & GÅ! sen ska vi träffa folk. Hon är i hallsberg hela helgen. Kommer bli guld!


jag ser lite skelögd ut?

Julia ♥


hemma!

Nu sitter jag och äter SVENSK frukost, och det är för jävla najs! För övrigt vaknade jag 3 inatt..

Imornimornimorn!

Åh va jag längtar! Jag ska hem! Stor puss på det ♥

jag vill hem!

Jag längtar hem somfan :( Jag vill ha köttbullar och makaroner! Två dagar kvar i solen och då blir det pressa. Är faktiskt inte så brun som jag hade hoppats på, men jag har haft det feting skönt här iaf! Va på similan islands idag. Lägger upp nåra bilder, sen ska jag kolla på the hills! Pösssss



som att gå runt i ett vykort. och man blev bländad av sanden :o haha läskigt

saknar linnea!

Shit asså va jag saknar Linnea! Världens skönaste människa, hon kommer hem nästa helg och då blire massa promenixer! LÅNGA, MYSIGA, SKRATTANDE promenixer.


fixafixafixa

Måste fixa ny design nu! Så då vet ni ifall nåt ser helt jävla sajko ut :)

rubriken..

Jag har nyss suttit och läst igenom lite bloggar..
Sen när jag va klar så kom jag och tänka på att jag läser minst 3 bloggar bara för att
få skratta. Jag sitter på hotellrummet i bangkok med pappa i samma rum och han undrar varför jag satt och skratta hela tiden. Varenda gång jag svara så svarade jag "Men dom är så patetiska och fula! haha"
Vilket liv egentligen, jag sitter och kollar på fjortisbloggar bara för att få skratta av mig. Enligt alla verkar dom ha ett toppen liv,  men jag tycker nog det är roligare att ha ett liv utan rykte över hela sverige, snart sprider dom sig till amerika eller nånting om dom inte redan har gjort det (har ingen koll alls på det).
Visst, det kan va folk som verkligen ser upp till dom och försöker. Men då är dom inte sig själva längre och samtidigt så säger dom "ni blir aldrig lika bra som jag ;)". Jag tycker iaf som sagt att dom är patetiska, och ni vet ju fakiskt inte vilka jag kollar men ni kan ju iaf tänka er vilka jag menar ungefär. Jag tycker bara hela grejen är väldigt komisk :)

Nu ska jag dricka upp min cola, för jag har ingen personlig tränare och jag har ingen bantningslista eller så. Fett najs faktiskt! ;)

RSS 2.0