TILLFÄLLIG HEADER

Fixar ny efter Grekland!


21:32

Har faktiskt en liten dagens också..



Brunare ska jag bli!!

Hemma om 10 dagar!

Ja, jag drar ju till Greklandet inatt. Åker hemifrån kl 3 och flyget går väl vid halv 7 någon gång, roligt! Haha, men det ska bli ashärligt! Åker med min kära mor. Men vi åker inte direkt till Grekland utan vi stannar en natt i Tyskland innan vi flyger vidare mot stranden. Stannar till i Moseldalen där vi har varit förut och hittar väl på nåt där. Sen tar vi oss tidigt på torsdag morgon till flygplatsen i Tyskland och flyger till Kos! Samma lilla vända drar vi när vi ska hem också, stannar i Tyskland en natt, jävla Ryanair, men det blir billigt! :D Nu känns det som om det vart mycke text.. Slänger väl in bilder från mina 2 senaste dagar :)




Lilla fjanton och hans feting kebab!




Amanda och Anton


I MADE IT!

Sitter hos Bella och ska sova här. Har haft en bra dag. Började ju med att jag klarade provet, hähä! FAN VA BRA JAG ÄR! Har åkt runt mycke idag, dels till donken, till ida och sen tillbaka och överallt, hihi. Nu ska vi snart sooova, men först en liten film. PUSS

NERVOUS

Ska skriva prov imorn, BUHU! Tänk om jag inte klarar det? Fyfan va pinsamt dåligt det skulle vara! Åh, jag måste klara det, ska plugga som tusan ikväll! Har suttit och spelat på guran idag också, älskar little house - amanda seyfried.

Justja, bilderna från helgen!



Tillochmed vi kan roa oss med smink, hihihi

we are glamourous girls, but also very smart!



tro det eller ej, men det sitter en anka där uppe i trädet! om ni kollar noga så ser ni, eller så är det jag som är efterbliven och blind.



Aja, ni fick 3 bilder, det räcker! Vi hade det guld iaf, nästa gång är vi i kos! vi har smidit våra planer kan jag säga.. Hehe.


Bra uppdatering?

Njaaaee inte så. Har varit hos Matilda hela helgen och rivit hennes hus, hahah nerå. Men vi va på Dear John igår, asså, skulle kunna se den 30 ggr till, SÅ JÄKLA BRA! Grät den här gången också men inte lika mycke. Ni kan få nåra urgulliga bilder på oss senare. Puss


Bränd rumpa och bögdator!

Japp, den årliga stjärtbrännan är här! Men den försvinner inom 2 dagar tror jag. Den måste försvinna innan Kos iaf. Förut så hade jag ett cpryck på min dator också, den typ är asjobbig. Helt plötsligt kan jag varken skriva eller så rör sig inte pilen, KUL ÄRE! Ne men nu är jag asglad! Är så sjukt taggad på att ta alla snygga killar jag hittar, hihihihihih :D SOMMAR ASSÅ! stor puss.

Nu ska jag slänga upp några få bilder på min dag idag, sen ska jag fanimig ta en ryck och städa undan på rummet.



bella med sin sjukt grymma moppe som går i 5 km/h uppför sågbacken.



bad i tisaren vid niklas sommarstuga där vi va med gött fölk! dock badade inte jag.. haha




Sommar fifan.

Jag är så jävla taggad på sommar nu asså! Partylistan är på högsta volym och solen steker, hihi. Senare ska jag iväg och kolla på bästis fotbollsmatch, längesen jag såg henne! Jag ska fan ta och leta fram massa bilder på oss när vi va mindre så ska ni få se våran lilla hisoria ;) haha. Vi har iaf varit bästa vänner i 11 år iår, helt galet asså. Kommer ihåg första gången hon kom till mig och då älskade hon min gorilla som sjöng macarena, HAHAHAHA! Älskar den där tjejen grymt mycke. Hon sover hos mig inatt så vi får väl se hur mycke sömn det blir, jag har lovar päronen att vara en duktig flicka, hihi.



you're the best!

Hannis på besök!

Hanibanani är här och vi har varit på bio. Dear John är fan min nya favoritfilm, EFTER titanic ofc! Fyfan va vi tjöt, de va längesen jag tjöt så mycke till en film.. Men bra va den, somfan! Nu vart det ett kort inlägg för jag har ingen aning om vad jag ska skriva, och nu ska vi lira lite gura också, TJING!


Iväg mot trafikskolan!

Nu ska jag fanimig plugga arslet av mig på trafikskolan med Hanna. Men jag är värd en liten fika på god smak sen tycker jag. Nu har jag precis tagit på mig lite kläder och sådär innan jag åker. Låg ute i solen en stund förut också så nu har jag verkligen negermage. Blir bra tills vi ska till Grekland nästa vecka, hihihih ;) Fifan va brun jag ska bli! Nu ska jag gå och smsa Hannis, puss!



tjenixen söt tjej!


Puss på att världen är full av bullshit.

Men jag tänker aldrig mista dig min vän!



Förlåt, men du vet hur mycke jag älskar den här bilden!

Ännu en gång, jag ÄLSKAR dig emma hülmsten!


FYFAN VA ARG JAG ÄR!

Det va hur längesen som helst jag va såhär arg, jag har skakat så jag nästan gråtit, jävla skitsnack! Jag skulle aldrig nånsin säga en sån sak om en utav mina bästa vänner. Vilken människa det än är som sagt det så vill jag lika gärna tortera den människan långsamt. Även om jag nu vill göra det så skulle jag aldrigh våga, hahaha! Men det är verkligen det jag vill! Och sakerna som jag tycks ha "sagt" vet jag knappt vad det betyder? Vilken jävla idiot, jag vill bara strypa människan just nu och ha min vän som jag bryr mig om och ÄLSKAR!

 



Jag skulle aldrig göra så mot dig, jag trodde du visste det!


Plugga hela veckan.

GULD! Jag ska behöv plugga hela veckan på moppeskiten, är typ 0% taggad. Nu ska jag prata med Marie, puss!

Grattis Sara 16 år! Love u ♥

Hos marie.

Sitter hos marypary och käkar B&J's, gött somfan! Snart ska vi ut och gå. Puss!


Jag har grymma vänner.







ursäka sista bilden men vafan, man måste ju bjuda på sig själv!

Jag umgick med alla dom hära underbaringarna, assöta kan jag säga! Kanske slänger in en äcklig bild på mig och Fredrik Kebab sen, den är verkligen ÄCKLIG!

SOMMARLOV!

Det är härligt, så jävla härligt. Efter skolavslutningen igår så åkte vi hem till Anton och käka smörgåstårta och fikade. Senare åkte vi vidare till Lisa som tagit studenten, sen till Linnsan och träffa massa folk! Älskar deras släkt och vänner, så jäkla snälla :) Sen vidare till Linnea och Julia och sova i Julias husvagn, såklart somnade jag först men vafan! Jag va ju vaken för det mesta. Vi hade iaf grymt roligt och det va en perfekt start på sommarlovet. Ikväll blir det nog att vara med våra kära vänner i hallsberg. IMORGON KOMMER HANNA HIT! ♥

Nu sitter jag iaf här med Linnea och hon är en sån ful tönt, men jag gillart!



jag och pullan ska kramas på skolavslutningen, hahah.



lilla hechis :)

Anna och Linn tar studenten, så jäkla fina!



julia, världens finaste!





söta tjejor..



hej









puss på er!


jag älskar min klass!

vi är störda.. och söta! världens skönaste vissa stunder ibland asså, älskar er somfaaaaan!
















Sista skoldagen!

Fyfan va skönt. Sista skoldagen i 8an avklarad! 9an kommer suga, men jag ska höja mig i ALLT jag kan höja mig i har jag bestämt mig för. Lycka till Matilda! 
 
Igår städade jag undan i mitt rum, rensade ur gamkla sminklådor och såntdär, bäddade nytt. Duktig flicka, kan nog flytta hemifrån nu. Haha.

Nu ska jag nog ut och åka möppe! Tjing.



Världens skönaste kläder, hähhä.
För övrigt så sover jag hos Linnea inatt för hon kommer hem!

Godnatt



Bild från när jag fyllde 15! Hahahah.

Imorn ska i städa skolan och göra en utvärdering, sen är det slut på skiten! Skolavslutning på fredag.

Orka föräldrar

Just nu är jag bara så jäkla tjurig på dom. Fast jag är superglad att mamma köpte skor till mig. Puss på henne. Men pappa är jag riktigt irriterad på!

Svar på tal juuuuhan!

HAHAHHA jag har fan lagt på mig det senaste halvåret, vilket suger, men nu jävlar ska det tränas!



JAG FICK MIN SISTA PRICK IDAG! Köra på torsdag.

Haft en grym helg!

Som sagt kom Julia i fredags, skitmysigt! Stekte typ hela eftermiddan. Det gjorde vi nog igår också, tills det kom fölk! Pullan och Amanda har nog alla bilder, jag måste skaffa en kamera alltså.. Men jag ska be dom skicka lite pics, hähähäh. Men jag har typ två st kanske, det duger väl? Hahahh.

    

 

Nu fick jag fler gäster, puss!


15!

Cykla utan hjälm, lagligt sex, straffmyndig, moppe. GULD!

20 minutes left

Sen får jag ha sex oavbrutet lagligt! Härligt ;) Hahahah.
Jag och Julia ligger i min säng och ska snart sova, blir antagligen väckt tidigt imorgon, GULD! Och nu har jag verkligen ingenting att skriva så. PUSS

Skola.

TJA! Sitter i skolan med Pullan, slutar snart SO. Jag är hungrig som en ko. Nu slutar vi, hähä! Hejdå KRISHTENDOM! PÖSS


Söta bilder jag har på skoldatorerna.

Usch..

Varför är jag så nervös inför imorgon när jag ska sjunga inför hela fucking skolan? Jo, för det kommer gå så jääääävla dåligt! Varför ska jag få den jobbiga texten och tonerna och grejs :( Fifan.. Snart måste jag sova för att jag ska må bra imrogon. På lördag blir det födelsedagsgrillning här! Hihihi, undra hur många kondomer jag kommer få?

Ne, nu ska jag kolla bloggar och sen sova, puss!

Snart skuuuulan

Bild fårn igår på våran klassträff, hahaha vi har ganska sjuk klass ändå :)


hej!

Nu ska jag sova. Ska fixa till min sista prick imorgon. Puss!


red again..

TJE! Jag är jävligt het. Röd och het, skulle kunna steka fläsk på mig själv, mhm! Har varit ute hela dagen med Jennie och Matilda, ashärligt! Och IGÅR KLARADE JAG TVÅ TESTER! NU HAR JAG BARA C KVAR SEN JÄVLAR KÖR JAG UPP! Så glad är jag, hihihi. Fick förresten mitt årliga grattiskort från donken idag! Hähääh

 

   

mina prickar<3                 snygga brudar! vi bjuder..

 

 


RSS 2.0