my heart goes shalalalala


kebab pizza


thailililili

Sitter i thailand på hotellrummet med ac på :) det är kvavt, varmt och fuktigt ute och kl är 23..
Har bränt mig idag, inte skönt alls! Och jag har sett min första kackerlacka och leguan, mhm mysigt!
Snart ska jag smörja in mig med aloevera, haha. kan knappt ha bh eller bikini på mig för att det gör så ont vid brösten ;s USCH!
Sen ska jag ta bort nagellack och måla på nåt nytt tror jag :) Har ju gjort akrylnaglar, för 200 kr. lite skillnad från sverige här faktiskt, haha.

Puss ciao



2 dagar kvar..

Kul kväll igår. Fick träffa sara som jag inte har träffat på ett tag. Härlig tjej det där :D
Va hos emma ett tag, de va najs faktiskt!
Idag är jag verkligen jättetrött, har packat klart och vill bara iväg nu.
Går bara en dag ju, onödigt tycker jag.. Nu ska jag kolla klart på 16 and pregnant.
Puss


..

ipren is my drug, it's my medicine<3

fredagsmys..

hos majsan. PUzzzZZZZzzzzZzZZzz
          

fortfarande dålig

Jävla spruta! Jag är fortfarande dålig :( det har gått två dagar och jag har fortfarande spränghuvudvärk och ont i armen. I helgen ska jag packa och tvätta, Thailand på tisdag ju! :) Måste köpa böcker och massa sånt så jag ska klara mig på planet. Går en dag i skolan till, sen är jag borta i två veckor, sen har jag bara en vecka och 2 dagar kvar i skolan, sen jullov. Fett najs! Nu ska jag kolla på vänner och kanske sova lite.

Puss
          

sjuker

Tog sprutan igår, gick så  bra att jag fick hålla i nåt slags gosedjur för att slappna av och fick en godis efter.
Jag och en 3åring. gulligt va? Spände mig så mycke när jag tog sprutan så jag hade ont hela dagen/kvällen/natten och jag har fortfarande ont nu på morgonen+feber. Kan de blir bättre? Är hemma idag.. tv hela dagen antar jag.


lite smått deprimerad.

över mitt hår. det är inte den färg jag vill ha och det är verkligen inte den längden jag vill ha. det är inte slitet men det känns som det växer och sen när jag ska toppa så klipper hon av så det blir likadant som förra gången? och sen håller det bara på så. varierar mellan två längder? :o det gillas inte. jag vill ha långt nu! nu ska jag gå och tvätta skiten också. FETT fett äre..


måndag, blääää

Jag hatar skolan mer än nåt annat, och jag råkade göra sönder karins linjal, hehe. jag trodde de va josses..
Efter skolan fick jag skjuts hem till andré, mys. Sen åkte han och träna och jag och hans mamma satt och prata en stund :) Sen kom pappa och hämtade mig, och nu äter jag glass! känns som det va evigheter sen, fast det va faktiskt igår. Men då åt jag strut och det är absolut inte samma sak! Snart ska jag väl gå ut till mamma och mia och snacka lite skit med dom.
Ska vaccineras imorn mot svininfluensan, JAG VILL INTE! men jag måste..

Puss

jag saknar dig

den 12/11-07 dog min farfar. Det har gått 2 år nu men jag minns ditt sista andetag som igår. Att vara med om nåt sånt här känns både bra och dåligt. Bra var det för att det va så skönt att vara med och vara hemma när du lämnade oss. Att sitta i samma rum och att höra ditt allra sista andetag och att direkt veta att nu är det slut. Dåligt är det såklart för att jag ville aldrig att det här skulle hända. Det här är det värsta som nånsin har hänt mig. Jag saknar dig verkligen så att det gör ont. Du var den första som dog som stog mig RIKTIGT nära. Det var alltid till dig och farmor jag gick till när jag var rädd, ibland kom ni också till mig. Och du blev alltid glad när vi kom. Det var dig man sprang till först när man var liten.
Och jag fattar inte hur du har kunnat varit så pigg och glad ända fram tills dagen innan du dog. När du va ung så fastnade du i en maskin så du fick ta bort ena benet. Du har haft lunginflamation många gånger. Du har haft hjärtfel. Och en vinter för ungefär 5 år sen så hade du så mycket på en gång så inte ens läkarna trodde att du skulle överleva, men du va stark och överlevde allting. När jag tänker efter så var du den starkaste person jag nånsin träffats. När du satt där i rullstolen och knappt kunde höra vad nån sa och när du hosta så man blev rädd att du skulle tappa andan så tänkte man att du orkar snart ingenting längre. men då hade du verkligen inte kunnat klarat av alla lunginflamationer och hjärtfel och såna saker. Så du har varit stark. Och jag kommer alltid ha ett starkt minne av dig, jag kommer höra dina hjärtslag som klickar av ditt metallhjärta. Jag kommer aldrig glömma dig!
Jag saknar dig farfar<3

Would you know my name, if I saw you in heaven?

kan inte sova

Hellu.
Mina räddare i nöden igårkväll va Majsan & Ella! Dom följde med mig hem och vi tänkte ha lite fredagsmys som vanligt. Vi kom på att det va fredag den trettonde så vi körde igång med anden i glaset direkt, haha.
Konstiga svar?
Lite senare kom Niklas för han hade tråkigt. Trevlans! Sen kollade vi på idol. Sen skjutsade vi ner Ella till Vretstorp för hon skulle med bussen till Simon. Shit! Jag måste börja träna för jag vart så jäkla trött efter att vi cykla ner till Vretstorp. Amanda spydde också för att hon vart så trött, stackare :( men sen vart allt bättre!
Påväg hem när vi cykla så låg jag ite före dom, för Niklas skjutsade Amanda. Sen kom det en feting lastbil och jag trodde dom blev påkörda, för jag skrek på dom men fick inge svar :o Så jävla rädd va jag! Men sen kom vi hem och slängde oss på soffan och kollade lite på idol igen. Sen somna jag i soffan och Amanda och Niklas gick in till min säng. Sen kom pappa och väckte mig och jag gick till min säng, men nehe. kunde bara sova till halv 8. ramla ju ur sängen.. Så jag togb en dusch och nu sitter jag här. har precis ätit och jag ska väl lägga mig framför tvn. Och kanske gå in och hoppa lite på Majsan, hihhihihi! HÄMND

Puss


hemstudiedag.

Jag är inte duktig.. Jag ska plugga nu, men gör jag det? Nej.
Dessutom ska jag snart knalla iväg till farmor för hon ska skjutsa
mig till sången, och kommer det gå bra? Nej.
Jag är skitkonstig i halsen, FORTFARANDE! har varit krasslig
i 3 veckor och det har ännu inte brytit ut. Jaja, jag lever iaf.
Har varit hos nån fot specialist idag också, går snett och har fått
ilägg nu. Får se om det blir någe bättre. Jag kommer tydligen ha träningsvärk i stort sätt överallt?
Och det har jag faktiskt nu! Gjorde magövningar igårkväll och nu har jag inte lite träningsvärk i magen.
Vältränad? Nej.

Det är mycke "Nej" vi ska ändra på nu!

Pussen


kalllttt

Hatar bara snön mer och mer.. Svinkall, och jag har fått några snöbollar på mig. Tack andré och jonte!
Stog vid skolan i en timma helt utan anledning, helt sjukt! Men sen åkte jag och andré hem till han.. FYFAN va skönt det va med värme. Sen kom pappa och hämtade mig. Sen fastnade jag här framför brasan med en mysfilt. Nu ska jag dricka te för jag måste kunna börja sjunga igen! Blir galen på min hals :(

Puss!



snö!

Ganska mysigt med snö idag. Men det är så jäkla kallt :(
Va i kommunhuset med mentorsgruppen idagm feting tråkigt!
Men vi stog ut faktiskt. Fick riktigt fräcka band att hänga
mobilerna i, jag & josse asså <3 Sen fick vi sluta efter det.
Då gick jag och väntade på majsis i skolan tills hon slutade.
Sen gick vi till ica och handlade lite saker, sen vidare
hem till henne. Sen skjutsade morfar mig hem för
jag orkade inte gå från Vretstorp och hem,
det är ju svinallt och vill inte bli sjuk!
och det är ju faktiskt ganska långt från Vretstorp
och hem. 3,5 km i minusgrade, nej TACK! men min morfar är bäst.
När jag kom hem så städade jag undan lite på mitt rum så nu är det
finfint här inne, förutom min lakan.. måste byta nu ju. Har pluggat idag också.
Musik & Kemi, fifan va kul. Men satsar ju iaf på ett vg på kemin :) Nu ska jag äta
nåt och sen sova tror jag.
Ciao

RSS 2.0