Ny mobil..

Hahaha ja, jag fick den bara sådär. Min mamma tyckte synd om mig som haft levt på lånemobiler i 2 år..
Så jag fick en sprillans ny som inte fanns i några exemplar än :) Hihi, den har facebook!
Va dessutom barnvakt idag åt sötnosan på bilden där nere! Världens mysigaste unge.

Nu ska jag nog sova, eller först ska jag lägga in all musik till mobilen! Puss och godnatt.

      
      J10i2


Sol? Stan? Marieberg?

Jag skulle önska att det blev sol och stan idag. Men det verkar bli mulet framåt dagen och ska man gå på stan vill man helst ha sol! Vi får se vad det blir, nu ska jag gå och käka frukost! :D

Matilda är en bitch?

Igår gjorde jag en impulsgrej, haha. Det är inte ofta jag skäller ut personer sådär.. Fast det kändes så jävla bra och jag har nog rätt att ge igen för allt ;) hihi

Nu har jag precis vaknat, hatar att solen ligger på mitt rum på morgonen och förmiddan. Jag vaknar jämt av att det är verkligen ASVARMT och ljust. ÅH! Ska nog upp och ta en macka snart eller sova vidare lite. Puss!

Jävla moln

KUL att det kom värsta molntäcket när jag skulle ut, KULKULKULKUL! Blir att sitta inne, träna lite kanske, fixa naglarna, ansiktsmask, hårinpackning.. värsta kuren, älskar att ta hand om mig själv!

Och jag lovar att inte lägga in hemska bilder på ansiktsmasken som Kissie :)

Häääääärligt väder!

Ska nog ut en stund senare, det är lite soldis men jag känner att jag vill ut iaf. Jag vet inte annars vad som händer idag men imorgon ska jag och dansflickorna in till marieberg och inhandla kläder till uppvisningen.
På kvällen blir jag barnvaktsmoster! Hihi.

Nu sitter jag och Matilda och kollar The Hills, snart åker hon hem så jag blir alldeles ensam, haha.

 



så söta är vi!


24 april - snart sommar?

Haha, det snöade för 3 dagar sen, helt sjukt och idag ska jag och Matilda lägga oss ute i solen och pressa fram brännan!

Igår vandrade/cyklade jag och Julia hem till henne och gjorde klart SO arbetet, asskönt! Sen åkte vi iväg till nytorget vid 6 och mötte Matilda och Jennie. Vi åt pizza och skrattade som aldrig förut. Alla på pizzerian måste tyckt att vi va helt störda. Men iaf, vi cyklade iväg till Julia efter pizzan.. Det gick inte så jättebra för Matilda och Jennie, dom körde nästan in i väggen några gånger, ramlade faktiskt en gång! Haha jävla klantarslen.

Hos Julia spelade vi guitar hero - band tour eller vad i helvete det nu heter. Det va A-S-K-U-L! Sen kollade vi på film, hyrde hem American Virgin. Sen hade vi 45 minuter på oss att göra nånting och vi va svintrötta, så vi sätter på filmen igen och låter den gå, haha.

Jag och Matilda ligger i min säng just och har väl vaknat lite hit och dit.. Ska väl snart käka och sen ut! Puss.



Jag taggar långt hår nu! Jag är så jäkla trött på mitt korta, jag vill inte gå och klippa mig hela tiden heller för det händer ingenting, det blir inte längre med tiden ens. Ska toppa lite smått själv nu och bara låta det vara. NU SKA JAG HA LÅNGT HÅR! Nån som har tips på bra grejer som får det att växa fortare?


Sminklös vecka.

Den här veckan har jag gått helt utan smink. Men jag funderar på att göra mig lite iordning imorgon för det känner jag verkligen för (: Fredag ♥

Nu ligger jag i soffan och "kollar på tv" med mamma. Hon kollar på Simon & Thomas och jag blir bara sur för att dom är superbögar. Jag står inte ut med Simons jävla svengelska.. "And the lamp match garderoben peeeeerfect!"

Känner att jag behöver använda min kamera mycke mer. Kanske fixar batterier till imorn när jag ska umgås med mina kära vänner Julia, Jennie och Matilda hemma hos Julia! Sen åker jag och Matilda iväg och sover hos mig. Det blir en bra kväll! Om jag nu fixar min kamera så förvänta er inga snygga bilder efter våran kväll.. Men mamma tycker iaf att vi är söta!



everything feels so much better when you feel that you make the right choices.

röta och oröta

Hellu. Idag har jag haft en ganska konstig dag måste jag säga.. Började med att jag funderade på att dra till mormor och morfar för jag hatar att ta bussen hem på tisdagar, det är ingen hemma och det är min lediga dag. Men sen blev Linn min räddare i nöden. Vi satte oss på godsmak och drack te och snacka skit :) Sen blev jag erbjuden skjuts till mormor och morfar, men jag fick panikslag.. Så jag gick dit och blev dyngsur. Såklart va dom inte hemma och inga bussar va kvar som gick mot Laxå. Det va bara att gå till Alléhallen, jag va sjukt kissnödig. Satt där ett tag, så dyker lille Alvin upp från ingenstans och så sitter vi där och pratar en stund. Sen skulle jag till bussen som gick halv 6, så kunde nån av päronen hämta mig i Vretstorp. Träffade andrés och linns små kusiner på ica också, har inte träffat dom på jättelänge, så söta :) Men jag hittade mina grannar på ica också, så de va bara att tigga skjuts (y)

Nu ska jag plugga med biologi, sen duscha! Pussen.


Söt bild från i vintras, ehehheeh.


Duktig matilda.

Tränade faktiskt förut, vilket jag börjat med att göra varje kväll, hahaha beachen 10 here i come! Man borde ha en gilla-knapp på bloggen? Fan va fint det skulle sitta, haha. Nu sitter jag i sängen och ska krypa ner och sova :) Nattinatti ♥


musiktips!


Alvins fel att jag börjat lyssna så grymt mycke på James Morrison..

måndagar - SUG MIN SNOPP

Jag hatar verkligen måndagar. Om dom iaf kunde ta bort en mattelektion så vi inte hade dubbelmatte och dubbel NO som är det absolut värsta jag vet. ÅH! Och jag har som sagt teknik, fysik och biologi prov kvar att göra. Och dom ska jag hinna med till innan 15 maj, okej jag hinner.. Men vafan, jag har ju trafikskole grejen också? Och den här jäkla SOn som jag och Pullan ska redovisa på fredag, kommer ju bli aslyckat säkert. Man ska snacka i en kvart, vi har 3 A4? Asså, jag behöver ett lyckoslag på stjärten, ska gå till mamma och få ett nu. Puss på måndag, puss på kissnödig, puss på failat nagellack, puss på sockersug, puss på beachen 10! OJOJOJ va positiv den här flickan är idag.


Det har snart gått ett halvår sen nyår? Helt galet!


bloggning i solen.

Jag sitter ute i solen just nu, det är ganska skönt men det blåser just nu. Kände för att sätta mig ute bara för att de va så fint :)

Idag har det varit en jobbig och bra dag. Mycke prat om gammalt skitsnack som hände under fjortistiden, men den tiden är över :)

Övernattade i soffan, hihi

Jag låg så jäkla skönt i soffan så ah, jag hämtade mitt täcke och sov här :) Nu har jag vaknat, av nån anledning, det är ju svintidigt! Jag vill sova mer, men det går inte. Ska nog snart ta och käka mackor, haha. Jag hr typ blivit övergiven igen, pappa har lämnat huset, mamma vet jag inte vart hon är, hon hade tjejkväll igår så man vet aldrig om hon mår så bra idag. Jag får ligga här i soffan och kolla på MTV (:


Bild från thailand, TA MIG TILLBAKA!

Ensam tjockis

Nu har Pullan åkt och jag känner mig ensam och övergiven, haha. Jag känner mig tjock för allt godis, seriöst, helt uppblåst, jag mår illa.

FREDAGGGGGG

Julia är här, och vi har nyss pluggat fett med afrika! ÅÅÅÅÅÅH kan det inte bara bli klart :( Jävla powerpoint skit. Nu väntar vi på att pappa ska bli klar i skogen, eheheh skogsmulle. Vi ska åka och köpa godis och bara mysa, och göra lite mer powerpoint... och äta CARBONARA! imorn kanske man skulle dra till alvin för att hitta på nåt, sen sova hos min kusin :) Blir en ganska lugn helg tror jag. Nu ska vi ... försöka komma på nåt att göra bara för att avsluta världens tråkigaste inlägg. Pusshej

sova snaaart

Är astrött, har pluggat på moppegrejset ikväll.. Nu lyssnar jag på musik och pratar med saris som jag saknar somfan!
Ragga imorn ju! :D Som jag SUGER PÅ, eller vad säger du..? ;)

Flitiga flickor

Jag och Julia har varit asflitiga idag! Vi gick till biblioteket och pluggade!? HAHAHAHA "soo not matida-style" ;)
Ne men vi gick och köpte en Ben&jerry's glass också.. för att inte tala om skedarna.. Vi kom på att vi behövde såna också men vi hade bara en 50-lapp. så vad gör man? Man öppnar ett paket plastskedar och lägger i fickan :) "soo julia&matilda style", heehe. Vi satt iaf en stund i solen och åt upp glassen. Sen tillbaka till älskade biblan igen. Men vi fick sockerkick och de va ju också ganska kul! Småbarns kul..
Sen gick vi hem i solskenet och nu fastnade vi här. Snart ska vi äta, sen ska jag nog hem senare.
TJING!



Godnattttt

Jag orkar inte vara uppe längre, ska lägga mig i sängen och mysa till min musiiiiik!
Hey, soul sister, realize, all the right moves & you make it real. ÅÅÅÅÅH PUSS

Grattis pappa!

Snart kommer det folk hit och grillar :) Pappa fyller 34.. +20. Kul med unga föräldrar ;) haha.
Nu ska jag ut och hjälpa till med grejer i köket, pussen!



Hitta bara en bild på min glada bror och min glada far.


Skola snart

TAGGA!!
Jag vill sova :(

Hemmakväll

Ikväll blir det att vara hemma och ladda inför den underbara älskade skolan imorn, ska bli askul, längtat! -.-
Jag har iaf tagit det lugnt hela dagen, varit ute för det mesta, inte solat så mycke men endel. Hanna åkte vid 2.

Mamma och jag åkte iväg till Laxå förut för vi hade ingen lust att göra mat hemma så vi köpte kinamat.
Imorn så fyller pappa men vi orkar inte gå upp så jäåäääkla tidigt som kl 5 för att gratta honom så vi gör det ikväll :) Det kommer folk hit imornkväll så grillar vi.

Nu sitter jag i uterummet och ska egentligen läsa i körkortsboken men jag orkar verkligen inte det just nu. Det steker satan på min rygg och jag vill bara lägga mig i solen. Pusshej!

 


Osminkad söt tjej


SOL

Idag är det sol och idag ska jag ligga utomhus heeeeeeela dagen!
Hanna och jag har legat ute en stund nu men hon ska snart ut och då ska jag dejta solstolen och P3.
Nu sitter vi i soffan och kollar på Disaster Date, helt galna.

Igår fick jag byta mobil också, väldigt skönt för den andra va helt jävla seg.

Ne men nu vill jag gå ut! Puss

PROBLEMS IS IN THE AIR

ajajajajajajajaj, allt händer nu och ojojojojojoj va jobbigt allt blir :(

HANNA PUSS

Idag är Hanna här och ska sova över, asnajs! Saknar alltid den där lilla bruden :) Världens bästa vän är det också! Elfte året tsm, däni ;) Ikväll ska vi grilla med mina kära päron och bara mysa. Eller så får vi se om vi gör nåt helt galet, man vet aldrig med oss.. Nu ska vi nog kanske gå ut lite för vi ser nån typ utav solnedgång eller nåt, haha, det ser fint ut iaf!



Haha asså, kolla va jag hitta för bild! Den är från i vintras och jag kommer inte ens ihåg det där, jag ser ut som en blond kines?

Adam & Eva

Guld film asså! Älska sexscenen mellan Tove och Adam, HAHAAHAH! Garvar igenom hela scenen nästan. 
Senare kommer det en asnajs video på mig och Matilda som sjunger "Balla balla". Nu kissar jag snart på mig, pusshej!

 


Ny soffa, B&J's, The hills, pizza!

Life is fucking awesome just nu! Gick ut och sprang imorse med Matilda efter moppekursen, skönt men jobbigt, när man har så jävla dålig kondis. Sen gick vi och åt lunch hos Heineken och sen drog vi till Konsum för att köpa våra pojkar ;) BEN&JERRY'S! puss på att vi har mens och behöver sötsaker. Nu ska jag och Matilda byta plats, jag ska till hörnet, ihihhihi





  

SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA SÖÖÖÖÖÖÖÖÖT


Min och Matildas!
Asså, den är så söt så jag dör. Jag skulle göra vadsomhelst för att få hem den där!

Sluta blogga!?

Det är fan inte kul att blogga längre för man får ju inga kommentarer!?
Skärp er förfasen ;o


Jag saknar min syster

Confuuuuuused

like hell! :(

Vet inte vart jag ska börja,
vet inte vad jag ska göra


godmorgon träningsvärk.

Ja, folket kom hem till mig igår. Amanda, Affe, Danne, Alvin, Emil, Julia, Ella, Emmi, Bella och Lisa.
Det va en sjukt rolig kväll, vi dansade så in i helvete! Amanda gjorde en lapdance.. Haha.
Julia har precis fått tandställning så hon fick världens spänningshuvudvärk och spydde lite senare, stackare :(
Hon fick gå in och lägga sig i min säng, så vi ska snart byta lakan.
Och jag, som skulle upp halv 9 va vaken till 6. Jag ska aldrig mer sova med Affe, Alvin och Danne tillsammans, fan va sur jag va, haha. Men jag lyckades somna iaf. Jag hoppade lite på pojkarna när jag skulle upp :)
Moppekursen sög.

Nu ligger jag och kollar på Rob & Big, men jag vet inte varför. Det suger.

myyyyyser

Innan det blir livat :) Måste ladda inför kvällen, jag lyckas ju alltid somna först men så blir det inte ikväll!



och plugg :(


ikväll<3

RAGGA, FOLKET!
puss-på-det!

Nattinatti

Nu ska jag göra mig iordning för att sova. Har ju den där äckligt jobbiga moppekursen imorn också. Halv 10, MHM ASKUL! Sen ska jag väl kanske skriva lite på SO grejen. Sen är det ragga! Sen kommer folket hem till mig. Vi får se om jag lyckas fixa lite spel och grejer. Sen ska jag upp på torsdag morgon på moppekursen igen. Så ligger som andra kvar och sover som idioter, fan va hemskt det kommer bli.

Ne nu sitter jag i sporttop haha, och jag fryser somfasen. Så nu ska jag tvätta ansiktet och sova, hehehe.


Såhär kan man ju vakna på morgonen?

en till, hihihi

Fem -SKULLE-
Skulle du vilja vara längre?
ja lite
Skulle du vilja väga mer? ne
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? nej, vafan, då är ju jag ju helt pantad?
Skulle du vilja ha sex med en kändis? zac efron<3
Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

Tio -KAN-
Kan du röra på öronen?
hahaha ja faktiskt!
Kan du slicka dig på näsan? nej
Kan du kolla i kors med ögonen? klart
Kan dina föräldrar lita på dig? ja
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? inte om jag inte sover
Kan du vara på fest utan att dricka? ja
Kan dina vänner lita på dig? det vet jag inte, fråga dom.
Kan du tänka dig att pierca naveln? already done
Kan du suga? inte så svårt?
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? hah nej

Femton -HAR-
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
ja
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Har du ett syskon? 3 syskon
Har du varit full den här månaden? nej
Har du någonsin haft sex med någon? ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? ja
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? nej, ska göra mer sen! :D om jag hittar nåra roliga
Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej
Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? ne
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? nej
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? haha jag vet inte..
Har du haft sex med mer än tre personer? nej
Har du ljugit på någon fråga än då? nej det har jag inte.

Tjugo -VEM-
Vem är din bäste vän?
hanna madheim, 11e året<3
Vem älskar du mest av allt? finns ingen jag älskar mest.
Vem hade du senast sex med? andré
Vem vill du bli full med? mamma!
Vem är den bästa artisten? måste vara alicia keys
Vem pratade du senast i telefon med? mamma
Vem har du en liten crush i? eeh hehe
Vem är snyggast i världen? mamma!
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? jag skulle inte ge bort det även om jag va tvungen.
Vem är snällast i världen? DANIEL! :o
Vem är din bästa kompis? hanni
Vem vill du prata med? jag vet inte
Vem sov du med senast? niklas, affe, julia, amanda och lisa :)
Vem såg du full senast? aldrig varit
Vem vet allt om dig? ingen tror jag inte.
Vem kysste du senast? andré
Vem kramade du senast? min bror
Vem kan berätta allt för dig? linnea
Vem kan du berätta allt för? linnea
Vem hatar du? hehehehe

hihihih

2010-TESTET

För ett år sedan
Hur gammal var du? - 13
Vilken klass gick du i? - 7D
Vad hade du för hårfärg? - BRUNT, omg
Hur lång var du? - 161-162
Hade du någon pojk/flickvän? - hahaha ja, färsk! 5 april ;)
Vad brukade du göra på fritiden? - ehm, va med andré typ
Vilka umgicks du med? - nästan bara andré
Hur såg du ut? - äckligt ful om jag får säga det själv
Var allt bättre då? - allt va skitbra, men just nu mår jag toppen så jag vet inte.
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - njaaa, inte som det ser ut just nu :)
Har du förändrats? - haha ja

Nu
Hur gammal är du? - 14
Vilken klass går du i? - 8D
Vad har du för hårfärg? - blondie
Hur lång är du? - 163
Vem är du kär i? eeeeh
Har du någon pojk/flickvän? - nej
Vad brukar du göra på fritiden? - väldans mycke. är med folk hela tiden typ, dansar mm :) 
Vilka umgås du med? - orkar inte räkna upp alla. men ni vet vilka ni är och ni är underbara.
Hur ser du ut? - jag är blond, hyffsad längd, skulle va najs att va lite längre kanske. Jag ser tydligen ut som min syster och min morsa.

Har du
Kysst någon? - oja
Sovit brevid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Slagit ner någon? - hehe :D
Ljugit för en bra vän? - tyvärr
Svikit någon? - ja
Fuskat på prov/läxförhör? -  HAHA hela tiden
Blivit kallad Bögjävel? - nej
Kallat någon Bögjävel? - jaharu
Druckit alkohol? ja

Vem
Skrev du senast till på msn? - lillen :D 
Kramade du senast? - min brur
Sov du hos senast? - niklas
Vill du vara med just nu? - vet man aldrig ;)
Ringde dig senast? - farmor, haha
Skickade ett sms till dig senast? - you'll never know
Skickade du ett sms till senast? - same shit!

Vad
Drack du senast? - påskmust
Köpte du senast? - ehm.. minns inte ens när jag köpte nåt senast.
Gjorde du igår? - va hemma och myste med min bror, och kollade på film hela kvällen sen.
Ska du göra imorgon? - VA MED MITT FOLK!
Vill du göra just nu? - dansa häcken av mig
Åt du senast? - apelsin
Är närmast dig som är rosa? - mitt linne och mina skor ;) HAHAHAH rosa tygskor<3

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - eeeeeeh?
Du har sårat nån så de börjat gråta - jag vet faktiskt inte.
Nån har sårat dig så du börjat gråta
- JAAA MEN TYVÄRR LÄSER INTE PERSONEN DET HÄR MEN JAG HOPPAS DEN KÄNNER SIG TRÄFFAD ÄNDÅ :D
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - nej

Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - ja
Jag har smygit ut utan lov - hahah ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - hahahh ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - faktiskt inte.
Jag har fuskat i ett spel - annars kan man ju inte vinna
Jag har struntat i ett prov - nej


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - nej
Jag kan inte svälja piller - jag kan svälja hela ipren utan vatten, jag måste va sjuk?
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexia och/eller bulimi - asså nej?
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - jadå
Jag har vaknat gråtande - ja
Jag har somnat gråtande - ja

DÖDEN
Jag hatar begravningar - ja
Jag har sett någon dö - ja, jag hörde sista andetaget, fyfan.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - nej
Någon nära till mig har begått självmord - nej

 

 

 

jag ska leta upp massa listor och lägga upp hela dagen för jag är väldans uttråkad idag :D


moppekurs

Den dödade mig. Känns som vi ska ta bilkörkort? Hemskt förfan.
Men i sommar kan jag åka vart jag vill, när jag vill!

Mamma ringde nyss och pratade i 58 om helt onödiga saker som vanligt. JAG ORKAR INTE!!
Jag sitter och lyssnar på ashög musik och är helt inne i datorn och då ska hon börja tjata om hur kortfattad jag är och hur det påverkad mamma och pappa, fy va man gör fel här i livet ;) hahah. Nu ska jag kolla igenom lite mer i dom här feta böckerna.. Puss

Mitt sällskap ikväll

    




Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och stoppa i mig nåt.
Jag är väldigt glad idag förresten, PUSS!

MÅSTE TRÄNA

Längtar till onsdag då det är ragga för jag har inte tränat sen dess! Och jag vet att jag måste träna för både ryggen och den lilla kaggen. Den är inte extrem men den finns där och den ska bort! ;) haha. Och kärlekshandtagen ska också bort. Men jag får se om jag orkar göra nåt träningspass ikväll.

Det blev filmkväll hos Emil igår. Kollade på två filmer, "American Virgin" A-S-K-U-L! Haha, roligaste filmen jag har sett på länge! Och "Boondock Saints" Jag kan inte säga så mycke, jag somnade. Filip skjutsade mig till mormor och morfar vid 11, halv 12 eller nånting. Gick och la mig direkt där. Mamma hämtade mig imorse och sen va Börje här och hjälpte pappa att hugga ved, just so you know ;) Han stannade på lunch här,. Min älskade bruuur och Karin kom också. OCH min mormor och morfar. Innan vi ens hade börjat äta så hade jag huvudvärk, alla pratar i munnen på varandra, helt galen släkt har vi! Iaf på mammas sida.

Nu sitter jag och fryser, det har pågått sen i höstas att jag håller på att bli sjuk men det bryter aldrig ut. Så jag kanske får ta igen alla dom där gångerna. Blir väl AAAAASSJUK snart. Skulle inte förvåna mig ett dugg iaf.

JAG TAGGAR ONSDAG FÖR FULLT! RAGGA+FOLKET HIT OCH SOVER! PUSS

Kvällen?

Vet jag inte vart den spenderas. Kanske filmkväll hos Emil? Vi får se.
Jag kom iaf nyss in från altanen. Sjukt fint väder och jag har fått mer färg, hihi.
Kunde dessutom äta lunch utomhus med pappa också, mysigtmysigt.

Nu är ag enormt kissnödig, men pappa duschar på ena toan och mamma duschar på andra, ASBRA! hehe

Kvällen?

Vet jag inte vart den spenderas. Kanske filmkväll hos Emil? Vi får se.
Jag kom iaf nyss in från altanen. Sjukt fint väder och jag har fått mer färg, hihi.
Kunde dessutom äta lunch utomhus med pappa utomhus också, mysigtmysigt.

Nu är ag enormt kissnödig, men pappa duschar på ena toan och mamma duschar på andra, ASBRA! hehe

musik ♥







Pusssss!

Gladmatildagladmatildagladmatildagladmatilda

AAAAASGLAD matilda! Har haft världens bästa start på lovet med mina underbara vänner. Träffat Linnea, årets första grillning vid Niklas sommarstuga, Mat och mys hos Anton, Glass i solen ute på Hallsberg med Jullan! Och idag ska jag ut i solen och steka. Ska bli så jäkla skönt och man måste ju börja i tid så man inte är blek TILL sommarn :) Och ett plus är att min hud börja ge sig nu :D Alla pipplor som hoppade upp i somras vid kinderna och pannan har försvunnit helt! Och jag börjar få jämn färg i ansiktet också. Passar bra till sommarn det också. Nu ska jag bara försöka skona håret lite mer så det växer och slutar gå av. Det blir ju slitet efter en plattning. Nu blir de toffs framöver och toppa håret! Jag vill inte ha mer axellångt hår, det suger.

Ett större plus till sommarn är att jag och Jullan ska till London 14 maj-18 maj. SHOPPINGSHOPPINGSHOPPING!
Ska storshoppa till sommarn, och umgås med världens underbaraste vän!

Nu ska jag äta frukost och sen bege mig ut. TJING :D:D:D:D:D:D:D


Filip, Jag och Carro på grillningen i fredags!


Grillning @ Niklas sommarstuga ikväll!


taggad tjej ;) haha


mami är taggad för sin kväll!

hihi godmorgon

Somnade igår med ett inte så bra humör och vaknade idag med världens bästa humör! Vet inte varför, antagligen för solen lyste in på mitt rum och jag vart sugen på att sola. Om det inte är sol idag så.. äter jag godis. Nu ska jag gå och äta fruskot för min müsch har gjort det till mig, hihi. IKVÄLL SKA JAG TRÄFFA LINNEA OCH ALLA FOLK!! puss

PÅSKLOOOOOOOV

Fan va glad jag blev när vi slutade sista lektionen idag. Helt galet. Jag och Jullan gick till trafikskolan för vi skulle kolla nånting, jag vettefan. Men de va stängt, så vi hittade Linn och Lisa på fiket och pratade med dom en liten stund innan vi traskade vidare. Det va sol ute och vi va lite småsugna på att käka nåt så vi gick och köpte glass och satte oss i solen :) Sen gick vi iväg på en lång promenix. Då hittade Linn och Lisa oss. Så Julia gick vidare till dit hon skulle och jag gick till töntarna. Marie kom brummandes på moppe och vi vart kvar hos dom till kanske halv 9 eller nåt, för då kom deras killar ;) Så jag och Marie åkte hem till henne.

Mamma hämtade mig där för en stund sen och nu ligger jag i sängen och funderar på att duscha eller vara äcklig inatt och duscha imornbitti, får se hur jag gör ;) Sminket ska iaf bort! Och nu måste datorn bort, börjar ju snart gråta.


Såhär vackert blev mitt genomskinliga nagellack igår på bowlingen, haha!


RSS 2.0