Bara för att johan är största klagarN

Så ska ni få lite bilder.. fula som stryk

    

sådär johan, nu har du fula bilder på mig! och en riktigt rawr bild på pullan ;)

KRÄFTA

Herregud.. Jag ser förjävlig ut.. KRÄFTA SOMFAN! Blev jag förra gången också efter jvc. Fast det här året klarade jag mig ifrån förkylningen! Men shit, ser ut som jag fått bränn skador på kinderna eller nåt :( Buhu.
Iaf, killarna vann B-slutspel, bra spelat! Och mina ben skakade hela slutet av matchen. Jag och Alex hoppade, skrek och skakade ;) hahah så söta är vi. Nu har jag precis kommit hem iaf och funderar på att lägga mig framför soffan och kolla på en film. Fick med 10 filmer med blueray spelaren, som mamma fick i morsdag present.. Hahahha. Ne men nu ska jag väl duscha kanske också. Och göra klart nån mattegrej. Puss och snusk!


Förlåt johan..

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft mycke att göra och nu är det förfan JVC :D Ska snart iväg idag också. Jag vart röd i ansiktet igår, vilket suger. Och nu ska jag gå och kissa för jag håller på att dö här. Sen ska jag åka. Uppdaterar ikväll!



snyggggg bruddddd i londonnnnnnn ;)

Jag älskar dig süster!



ursäkta att de ser ut som jag har värsta pushen men det är den enda bilden jag har på mig och och min syster..

Grattis världens bästa mamma!

Jag älskar dig mamsen, du är världsbäst!

Jag är dessutom på bitchhumör idag, stackars mamma. Ne, men nu har jag mens igen, och det dödar mig.. HAHAHAH undra hur många gånger ni fått höra på mina mensproblem men det är verkligen hemskt. AJA SKITSAMMA! Nu ska jag vara glad, och jag ska sova 10 ikväll, annars är jag död imorgon. Plus att jag har blivit röd på tuttarna idag, guld äre, SCHITFINT!

 

puss


Nu ska jag till skuuulan.

sitter och väntar på att dra till bussen. Är ful som stryk idag men WHATEVER LIKSOM!? hehehe

Förresten, grattis mamma! ♥



du är frääään!

Jag orkar inte

Allt kommer tillbaka nu. Jag fattar inte varför, varför nu när allt verkligen försvinner, föralltid. Jag blir galen, tänk om allt bara kunde funkat från första början..

Alla dina "jag vet inte".. tänk om du hade kunnat vetat hela tiden. Tänk om du inte hade tvekat, vart fan hade vi varit då?

Inte här iaf.

Jason Mraz ♥

Jag är helt galen i honom, hur skön är han inte? Jag får gåshud, NLOHNSPBASNGSDS dregglar på hans röst.

Och jag har blivit helt galen i Sverige - Kent. HAHAAHHA vad har hänt med mig?

London!

Det kommer bilder när lilla Jullan kommer ihåg att ta med sig skivan ;)


Moppepluggggg

Åh jag blir tokig! Måste ha dom där gröna prickarna tills jag fyller och det är om 3 veckor och jag ska börja plugga ordentligt nu! Sen ska jag bara köra 4 gånger också -.- haha. Kanske får kortet efter Grekland? Aja, jag har det nog sista halvan av sommarn iaf, det duger ju. Och jag har fanimig ingen aning om vad jag ska göra när jag fyller, blir nog att ta hem folk hit och grilla, kondomregn kanske? Det ska bli kul iaf, det ska jag se till.

Ne nu ska jag vara flitig och plugga satan, imorn ska jag och Julia till skolan fast vi är lediga, hehehe puss på oss.

FAN

fan

Sol

Fyfan va härligt väder! Idag ska jag sitta ute, tills det börjar regna, haha.
Ikväll blir det grillning med vänner! Det blir en toppendag. Men jag måste först skriva klart min deckare, jobba lite på SO arbetet och plugga på moppekörkortet! Åh, kommer aldrig klara mig med den skiten..

 

Nu ska jag sola vidare! Puss


FÖRRESTEN

Hahah, direkt efter..

Ne men jag tycker faktiskt Johan har en liten poäng i det där med sminket, bra din fjortis!

http://endanielsson.blogg.se/


Jag suuuuuger

Nu börjar jag bli riktigt dålig på uppdatering igen..
Men iaf, igår köpte jag moppe, WUHU GRATTIS! Den är så jävla söt :D Liten!
Mina små vänner hjälpte oss att lasta av den så jag tänkte att dom kunde få vara med mig och sova här också, haha. Ne men just nu ligger dom och snusar och sover och enligt mig är det för varmt där inne och det är faktiskt lite sol ute idag så jag ska nog köra lite senare. Nu funderar jag på att börja städa och käka lite frukost. Blir nog en dusch också..

Puss!

åska

jag dör, nu lägger jag mig i sängen,

buhu

HEMMA!

Nu har jag och Julia gjort London! Det har varit grymt najs och det kommer bilder kan jag säga! Heta är dom flesta..
Julia ska bränna ner bilderna på en skiva, men om vi har nåra i telefonerna så kommer dom upp snart :)

Nu ska jag packa upp allt och sen ska jag duscha och rrrrrraka mig, haha! Jag är som en lurv på benen :(

London today!

Idag ska jag få träffa min underbara syster! Saknar henne så jag tror jag dör. Vi åker till Skavsta ungefär vid 3, sen har jag ingen aning om när vi lyfter en skitsamma, jag får iaf träffa min syster!!
Och att åka dit med Julia och hennes familj är ett stort +! Fan va kul det kommer bli.

Nu ska jag ladda ner musik som jag kan ha i öronen på planet! Pusshej.


TJAAAA!

Sitter i sängen. Har haft en heldag med familjen Danielsson, hahah lite kul faktiskt :) Jag och mina lilla vän Linn har varit så jäkla trötta idag, men Marieberg orkade vi med! Fast vägen hem.. Då slocknade vi ;)

Sen åkte jag och Linn med Ulrika hem till oss för dom skulle hämta en kärra med ved. När dom åkte hem en stund så passade jag på att packa inför Londonresan imorgon :) Sen kom dom tillbaka, käkade här och vi hade det riktigt trevligt.

Nu har dom åkt och jag är så jääääkla trött asså. Ska packa ner det sista, borsta tänderna och lägga mig framför en film kanske, eller lite vänner. Nu ska jag iaf kissa, hejs!





LONDON BABY
Shit va ogulliga turistkort ni kommer få se på mig och Pullan! Ujujuj ;)

Onsdaaaag - ingen bra rubrik

Hej.
Sitter och sänga och ska snart städa för att få komma vidare till haschburg till Alexandra! Ska bli skitnajs att tjocka godis och kolla film, är så sjukt sugen på filmkväll.
Tänkte plugga på trafikskolan tidigare och laddade med lite choklad men kul vare att det stängde 3 och vi kom dit strax efter 3.. Jaja, bara att åka hem.

Nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och städa, bloggar kanske hos Alexandra senare :D Hon ska skaffa facebook också, big step!

Jag har träningsvärk, puss.



Kanske springa ner till affären sen?

Snart London..

Mamma sa idag att hon tyckte jag skulle börja fundera på packning, hallå, det är 3 dagar kvar, jag gör sånt dagen innan men okej! Jag ska faktiskt titta över det lite för idag är hon inte glad asså. Men jag gör det om ett tag..
Idag har jag och tjejerna dansat för dom nya 7orna.. stackare som fick se oss stå och skaka på arslet, hahahah :D Och så sjöng vi, det gick la bra, det är lite svårt att spela gitarr det naglar bara.

Nu jäklar ska jag lägga mig under filten! Puss

Stress

Nu känns allt stressigt.. Idag ska jag: öva på dansen, öva på låtarna inför konsert med kulturskolan imorgon, öva inför sång för sjuorna och sång till lunchkonsert + fysikprov imorn! BRAAAAA, bara att sätta igång -.-


Dansuppvisning sen :)

Ska bli trevlans! Haha, med stela jeansshorts, det kommer bli hårt..
Nu är jag hungrig, buhu

Dö inte, hahahha!

Jag kan inte sluta skratta åt det här, det låter så jävla kul. Det är jag som låter som typ .. jag vet inte .. men asså, det är jag som skrattar sådär konstigt. Jag höll nästan på att kissa på mig när vi spelade in det här.


Moppe



Åh, jag vill ha den! Den är så jävla söt..

Puss på folk.

Uppdaterade inte igår, hade fullt upp hela tiden kan jag säga..
Dagen började med att gå runt och träffa folk på marken ett tag, sen kom Emmsi dit! Saknar henne hela tiden, underbara människa. Runt 5 tiden gick jag och Emma iväg till Affe och va där ett tag. Amanda, Carro och Wallberg kom efter ett tag och vi spelade spel. Senare blev det att åka iväg till mig och grilla och mysa med dom jag har sagt, + Niklas, Albin och Sebbe i uterummet :) Sen blev det lite drag i ladan, hehehe, klädpoker för hela slanten! Lyckligtvis vann jag, men det slutade med att jag och Amanda sprang runt i bara linne och trosor, hahahahah tur att vi är vana! Det finns mycke mer att säga om kvällen/natten, Leroy som vanligt.
Jag somnade runt 4 och vaknade runt 8, det va fan hemskt. Men vi somna om och fick sova till ungefär 11.
Så just nu är jag helt slut och ska väl snart lägga mig bekvämt i soffan eller sängen och vila satan! Börjar hosta som en riktig jävel nu också, haha.

Ne, puss på er och hoppas ni hade lika bra fredag som jag hade!



Way back into love


GODNATT! :)

i know you want me, you know i want YA!                                                         

Sitter framför brasan, hihihi.

Hejhopp minisnopp.
Sitter och chillar framför brasan, har nyss pluggat fysik, mitt favoritämne! AJA!
Nä, men det gick väl hyfsat.. Börjar kunna lite om det här med ljus, reflektionsvinklar, speglar och hela faderullan.

Dansen förut var rolig. Lite rörigt med andra gruppen eftersom vi hade olika danser haha! Men det kommer lösa sig. Carro får iaf springa lite ;)
Jag ska se till att mamma eller pappa filmar så jag kan lägga upp en liten video från uppvisningen, kommer bli asnajs! Längtar, hihi.

Imorgon händerish vadåish? Jo, lille john ska faktiskt skjutsa upp mig till stocksäter efter skolan för jag ska gå på min lilla sånglektion som varje torsdag. När jag kommer hem ska jag nog träna och plugga, låter som en jävligt rolig dag asså, men jag kan ju inte ha roligt varje dag vafan.

Nä, nu ska jag sluta skriva på det här inlägget för det börjar bli trist, kyss och smek på alla som läst detta onödiga, ointressanta, oseriösa inlägg. PEACE!



Såhär söta är mina vänner! Det här är då Julia efter en morgon med hallonyoghurt (jävligt störig) och Jennie en .. vanlig dag!

Säkert varmt ute ;o

Jag har frusit ihjäääääääl idag asså. Jag sitter fortfarande och fryser och jag kom hem för liksom flera timmar sen? Helt gäälet, kanske håller på att bli sjuk, jag har fortfarande den där tendensen kvar att jämt hålla på att bli sjuk fast det aldrig blir nåt.

Jag längtar till dansen imorgon! Ska öva med andra gruppen då också. Dansuppvisningen är på söndag ju!! Hihi, kommer bli askul :D Hoppas min hemska träningsvärk är över då också, som jag just nu har i benen ;)
Och sara, du är så jäääääävla köttad imorn av mig och Denise! Smisk på stjärta!

Nu ska jag kolla på tv, pussy!

Tisdagar in my heart!

Jag älskar tisdagar, kort dag, bestämma lektioner själv.. ah, allmänt chill. Har alltid musik första timmen, och idag fick vi faktiskt spendera lite tid på andra sidan skolan på spanskan. Men disan förstör våra tisdagar. Man mår inte ett dugg bättre av dom hära negativa spiralerna, hahaha!

Nu sitter jag iaf hos Marie. Jag har ätit upp hennes marabou eftersom jag har mens. Sen har vi åkt till Nytorget och käkat pommes, så nyttiga!
Vet inte riktigt vad som händer sen, åka lite moppe kanske? Ah vi får se..
Nu ska jag slänga mig på Marie och kolla på tv, pusshejsansvejsan!



M&M's!

R.I.P mina ben..

Hellu.
Var ute och gick väldans fort förut.. Tanken var att springa men vafan, jag fick ju håll. Bra kondition säkert! Och mina benmuskler.. Det finns ju inte ens nåra, fyfan. Dags att börja träna tycker man!

Jag har även gjort lite tester till moppegrejen idag, gick SVINDÅLIGT! Hahaha, kommer aldrig få mina gröna prickar :(

Nä, nu ska jag och mina onda ben dra sig till sängen, puss fifan!




Matilda är förvirrad, fast hon vet precis vad hon vill men ojojoj, inget går framåt :(



Jag älskar att jag ibland ser ut som en söt liten rödbeta!

Snart skola..

Och jag ha hittat jordens sötaste låt!
Man grinar nästan, TROTS att det är Justin Bieber..

Justin Bieber - That should be me

Skön söndag!

Idag känns det som om jag hunnit med mycke. Jag låg ute i solen en hel del, runt 3 tiden drog jag iväg till Hallsberg och träffade mina pojkar Albin och Sebbe. Kom hem nu vid 8 kanske, har precis käkat grillat i uterummet! Så jävla härlig kväll är det!

Snart blir det nog glass, sen ska jag plugga lite och sen sova.

Jag längtar till underbara Kos!

 

VÄDRET!

Åh jag dör, solsolsol! Jag har redan legat ute och bättrat på brännan, den duger, det är ju faktiskt inte ens sommar än! Plus att jag ska till Kos en vecka i sommar också. Jag tänker bli neger..
Nu sitter jag i min säng och ska snart ut i det fina vädret igen.

Igår var förresten en grymt rolig kväll! Kanske kommer några bilder från det.

Och på Pullans blogg finns lite småbilder på hur vi såg ut å valborg, hihi.
http://juliiiaaa.blogg.se/

 

Ha en jävligt härlig och solig dag asså, för det ska jag ha!


Blackfärd senare

Sitter i sängen och väntar på att åka till Blackfärd.. Mamma somnade i soffan och pappa är bara allmänt.. borta.
Vi ska träffa våra kompisar vi haft väldans länge. Så det blir väl spel och såna saker ikväll, skitmysigt!

Jag känner inte för att göra nåt annat ikväll. Jag orkar inte, hihi.
Och jag är så jävlans förvirrad.. Hör av mig imorn, puss.

 



Haha jag igår..


Dålig uppdatering.

Hehe förlåt, jag har verkligen inte haft tid att uppdatera. Jag har pluggat, pluggat och pluggat. Jag har dessutom varit och shoppat till dansuppvisningen. Ett långt, stort rosa linne och korta jeansshorts. Det blev en liten skjorta ocskå.. Hihi.

Valborg igår var kul, va med Julia och träffade lite folk hela kvällen.

Nu ska jag lägga mig framför tvn, PUSS!

RSS 2.0